Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok és nem tudom hogy mit csináljak. Hogy
érjem el hogy belém szeressen? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek van egy barátja akivel évek óta eggyütt vannak de a lány már nem szerelmes a pasijába csak inkább a hosszú együtt töltött idő után kötődik hozzá. Na ez a lány nekem nagyon jó barátom és mielőtt össze jött a mostani barátjával szerelmes is volt belém. De most én vagyok belé esve és nem tudom hogy mi legyen. Most persze mindenki írhatja hogy hát mondjam meg neki azt kész. De azt nem akarom mert abban benne vagy hogy elutasít azzal hogy ezzel ne rontsuk el a barátságot (ami tényleg jópár éve tart) vagy hogy nem merne belevágni holott lehet akarná csak azért most még is egy hosszú távú kapcsolatban ahol tudja mire számítson és velem meg nem működne(kizárt :D) és kb két szék között a padlóra kerülne. Ezért szeretném hogy mielőtt meg mondom neki mit érzek belém szeressen csak nem tudom azt hogy érjem el. Ebben segítsetek légyszives! ja még annyit hogy nem nagyképűségből de jobban nézek ki mint a barátja. meg utalgat is rá hogy vonzódik hozzám.
és ha még mondjuk 1évig nem szakítanak? meg igazából mért szakítson amég nincs kiért. + a gyerek elég nagy tahó. elvileg meg is csalta már 1x 2x
2013. júl. 22. 23:21
4/9 anonim válasza:
próbálkozz be nála...jobb megtenni és megbánni, mint megbánni azt, hogy nem tetted meg...amúgy hasonló szituban voltam, annyi különbséggel, hogy én vagyok a csaj...
2013. júl. 23. 10:35
5/9 A kérdező kommentje:
Persze mindenképp el akarom neki mondani hogy mi van. De mint írtam is előbb azt akarom hogy belém szeressen és ehez várnék javaslatokat hogy azt hogyan is érjem el. Persze tudom hogy egyáltalán nem biztos hogy össze jön de legalább meg tettem amit tudtam.
2013. júl. 23. 12:44
6/9 anonim válasza:
Majdnem ugyanilyen helyzetben voltam én is, sajnos nem alakult jól, barátja volt, belém szeretett (mondjuk nem 100%-ban miattam, de utána) szakított vele, aztán megpróbáltuk együtt, 2-3 hétig minden jó volt, aztán megváltozott a csaj, és nem akarta folytatni... Nem tudom miért...
2013. júl. 24. 00:47
7/9 A kérdező kommentje:
még mindig nem tudom mik azok a kis trükkök amivel talán el érhetném a célom:)
2013. júl. 25. 12:40
8/9 anonim válasza:
Én ezt úgy érem el ,hogy ha még nem tudja ,hogy belé vagyok szerelmes akkor küldj neki egy csokor virágot ,kisebb ajándékokat. (De ez akkor is jó ha már tudja hogy szereted) Legyél kedves vele, ...
2013. júl. 26. 09:23
9/9 A.R. válasza:
Madár vagy ha belepiszkálsz és majd az élet jól meg fog szopatni! remélem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!