Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellett már elengednetek azt a valakit az életetekből akit szívből szeretettek?
Szóval csak érzelmileg vagy egy toprongy
ez amúgy nem baj, jó neked, hisz így sokkal könnyebb túllendülni egy csalódáson, de nem minden ember egyforma. Vannak olyanok, akik sokkal nehezebben jutnak csak túl egy ilyenen. Egyszerűen érzelmileg sokkal fejlettebbek vagyunk, mint te.
Igen. 16 éves voltam, amikor az egyik fiatal tanárral a suliból egymásba szerettünk. Kicsit több, mint fél évig voltunk együtt, de szörnyű volt az a sok titkolózás, hazudozás. Másképp nem dönthettünk, mint hogy véget vetünk a kapcsolatunknak.
Bitang nehéz volt mindketőnnek, igazából csak miután elballagtam tudtam nagyjából elfelejteni. De addig is éltem az életemet, pasiztam elhitettem magammal, hogy mást szeretek stb.
Ennek 10 éve. Időnként még mindig az eszembe jut. Szerintem, ha igazán szereted kitörölni sosem fogod tudni az emlékét. Főleg így, hogy meg sem kaphattad.
Igen!Egy hihetetlenül szép és mellette nagyon kedves,jó szívű lányról van szó.
4!
Ááá inkább nem mondok semmit...
4-es és egyben 9-es válaszoló!
Egyetértek veled abban, hogy túl kellene lépnie ezen a dolgon. Ebben igazad is van.
De azt elfelejted, hogy minden ember más. Van akinek óriási érzelmi megrázkódtatás egy szerelmet elfelejteni, és hiába foglalja le magát, próbál mások felé nyitni, akkor is szenved belül.
Van, akinek meg egy zuhany is elég, hogy túl legyen élete szerelmén.
Az emberek másként élik meg az érzelmeiket, ezt kellene megértened. Viszont azt tudom, hogy csak jót akartál a kérdezőnek.
Kérdező. Igen, voltam ilyen helyzetben. Próbáld valami hobbit találni, többet is akár. Járj el ide-oda, barátokkal, ismerősökkel. Idővel halványulni fog az emléke. Fájdalmas és hosszú folyamat lesz, de a szerelemnek múlnia kell. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!