Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elengednétek a pasitokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengednétek a pasitokat ottalvós munkahelyi kirándulásra?

Figyelt kérdés

A barátom cége két napos kirándulást tervez, ott alvással. A cégnél egy csomó hülye liba van, akik ráadásul körberajongják a barátomat.

Nem szeretném hogy ott aludjon ezek után, vagy ha ott alszik akkor vigyen el engem is. Megkérhetem szerintetek erre?

2016. márc. 8. 19:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
Megkérheted simán.
2016. márc. 8. 19:39
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
Mi ezt "csapatépítő tréningnek" hívjuk, iszunk és táncoslányokat hívunk. És direktbe olyan helyekre megyünk ahol nincs térerő.
2016. márc. 8. 19:40
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Céges kirándulásra nem szokás vinni a párunkat. Bízz benne. ( engedélyedtől függ, hogy elfog e menni?)
2016. márc. 8. 19:40
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell ott aludjon valahol, hogy megcsaljon, ha meg akar. Bízzatok egymásban, ha pedig ő nem megbízható, akkor gondolkozz el milyen barátra vágysz.
2016. márc. 8. 19:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg akar csalni, azt nappal is megteszi.
2016. márc. 8. 19:47
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Most komolyan, kéne neked olyan társ, akit csak az tart vissza a félrelépéstől, hogy te ezt ellehetetleníted neki?

Egyébként meg sokan összehozzák úgy a szexet, hogy még ki sem kell lépniük a munkahelyről, vagy túlórázni. Az, hogy ezt az akadályt kivéded, még nem nyered meg a végső csatát. Mert az a megbízhatóság, s ebből fakadóan a bizalom lenne.

2016. márc. 8. 19:48
 7/14 omba ***** válasza:
88%

Az "elengedni" kifejezés nagyon nem való egy párkapcsolatba.

Én nem problémáztam azon, amikor a barátnőm egy olyan nagy buliba ment - nélkülem - ahol a nyálát csorgató exe is nyilván ott volt.

Ő engem szeret, én meg őt, - hogy másik mit csinálnak, az meg lényegtelen.

Nem vinném magammal céges kirándulásra, hacsak nem az a szokás. Ő meg nem akadna fent ezen.

2016. márc. 8. 19:53
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Olyan nincs, hogy "elengedném"-e, nem az anyja vagyok. Ha akar, akkor megy, ha meg nem, akkor nem. Ha csak azért maradna, mert én nem akarom, hogy menjen, akkor sz_rul érezném magam, meg ő is. És ha azért vinne magával, mert én féltékeny vagyok, és megkértem rá, akkor is sz_rul érezném magam. Mondjuk egy ilyen céges ciriburinál amúgy is fura lenne ott lenni, elvégre nem tartozom oda... nem is akarnék menni. Nyilván meg kell beszélnetek, hogy ez Neked nem tetszik, és persze, megkérheted, hogy vigyen el, én csak a saját nézőpontomat írtam le, lehet, hogy a Te párod nem így látja.

Mindenesetre elég fura, hogy ennyire nem bízol a párodban. Adott már rá okot?

Amúgy meg - lehet, hogy hülyén hangzik, de én 7 év után maximális bizalommal így látom - örülj neki, hogy odavannak a barátodért. Ez azt jelenti, hogy jó pasi, sármos, jó a dumája... stb., mások érdeklődését is felkelti. Mi ezzel a gond? Ha egy unalmas szürke egér/lúzer lenne, akkor jobb lenne? Szerintem akkor Neked sem kellene... ;) Így viszont olyan pasi a Tiéd, akire mások is pályáznak. Ez azért "izgalmasabb", és fenn is tartja azt a bizonyos szikrát, mert automatikusan dolgozol azon, hogy megtartsd, nem csak úgy vagy mellette, mint aki jól végezte dolgát, mostmár lehet hízni, slamposodni, satöbbi... ;)

A lényeg, hogy mindenhez két ember kell, ha a pároddal szeretitek egymást és megbíztok egymásban, akkor a "külső érdeklődők" nem számítanak.

2016. márc. 8. 20:02
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

céges

ergo nem visz el, és nem kell engedélyed h ott aludjon...

mind a kettő a renoméját rontja a cégnél - azt várod el h ilyen után ne röhögjék körben a kollégák?

2016. márc. 8. 20:07
 10/14 Költőnő? ***** válasza:
77%

Nem a kutyám a társam hogy elengedjem bhova. Ha szeret és hűséges akkor akár Carmen Electra is szteppelhetne neki egy szál bugyogóban. Én bízom benne. Ha meg nem, akkor sztem joggal merül fel a kérdés h ez a 'kapcsolat' minek egyáltalán.

Ne akarj vele menni. Azok az ő kollégái, az ő közege. Semmi keresnivalód ott.

2016. márc. 8. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!