Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kellett már elengednetek azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellett már elengednetek azt a valakit az életetekből akit szívből szeretettek?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba akibe nem kellett volna.Két nagyon más súlycsoport vagyunk,de a szívemnek nem tudok parancsolni.Tisztában vagyok a határaimmal így tudom,hogy sose lesz nála esélyem.Látom ahogy más férfiak nyomulnak rá és bármikor összejöhet neki valaki aki végleges lesz.Viszont az nem én leszek.Ezt,hogy lehet feldolgozni?Próbáltam beletörődni,de nem megy.Próbáltam elterelni a gondolatokat,de nem megy.
2016. aug. 1. 16:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

hahó, én is ebben a szituban vagyok lány létemre.

az illető foglalt, meg még van pár akadály...

rohadt nehéz ez az elengedés, belehalok kicsit (nagyon).

személyes példámból kiindulva, szerintem tedd azt, h. megszakítasz vele minden kontaktot, nem keresed, nem nézed az fb-oldalát, nem agyalsz direkt rajta...

sok-sok erőt hozzá.

2016. aug. 1. 16:51
 2/15 anonim ***** válasza:
Hogyne. Azóta minden másra szarok :/
2016. aug. 1. 16:59
 3/15 anonim ***** válasza:
*másra is
2016. aug. 1. 16:59
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez mártírkodás, és élvezed. Az nem szeretet, ahol az egyik fél le se szr. Ha neked ez fontos, akkor kezeltesd magad, vagy szenvelegj életed végéig. Ilyen állapotban úgy sem vagy alkalmas normális kapcsolatra. Ragaszgasd a falra a képét és sirdogálj alatta.
2016. aug. 1. 17:00
 5/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de nem megy.Nem nézem az FB oldalát,nem keresem,de a fejemben mindig ott van.Sose volt még velem ilyen.Már már fizikai fájdalmat érzek mikor rá gondolok és eszembe jut,hogy sose lehetek vele.
2016. aug. 1. 17:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe az 500 nap nyár című filmet.
2016. aug. 1. 17:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy nagyon szerencsés vagy a szerelmi életben, vagy csak érzelmileg vagy egy toprongy.

2016. aug. 1. 17:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Volt ilyen , 2x-3x, már nem tudom, mert azóta is szomorkodtam már valakik miatt. Akinek nem kellett még senkit elfelejtenie, az valószínűleg éjjel-nappal mosolyog a millió barátaival, és a párjával, és sosem fogja megtudni milyen ez.
2016. aug. 1. 17:18
 9/15 anonim ***** válasza:

"Te vagy nagyon szerencsés vagy a szerelmi életben, vagy csak érzelmileg vagy egy toprongy."

Vagy nem áldozok fel éveket a mártírság oltárán, hanem teszek azért, hogy szenvelgés helyett boldog legyek. Ez választás kérdése. Most sem azon dolgozik, hogyan lépjen túl rajta, hanem itt siránkozik és a nyavajgáshoz megerősítést és társakat keres. Ha szerintetek ezt támogatni kell, hajrá! Szerintem meg nem jut egyről a kettőre, hanem szedi össze magát és nem tesz érte.

2016. aug. 1. 18:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Na én pont úgy vagyok mint az első. Köztünk azért történt is ez-az, így szerintem még nehezebb.

Kérdező, vmi bomba csajba szerettél bele?

2016. aug. 1. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!