Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellett már elengednetek azt a valakit az életetekből akit szívből szeretettek?
hahó, én is ebben a szituban vagyok lány létemre.
az illető foglalt, meg még van pár akadály...
rohadt nehéz ez az elengedés, belehalok kicsit (nagyon).
személyes példámból kiindulva, szerintem tedd azt, h. megszakítasz vele minden kontaktot, nem keresed, nem nézed az fb-oldalát, nem agyalsz direkt rajta...
sok-sok erőt hozzá.
Te vagy nagyon szerencsés vagy a szerelmi életben, vagy csak érzelmileg vagy egy toprongy.
"Te vagy nagyon szerencsés vagy a szerelmi életben, vagy csak érzelmileg vagy egy toprongy."
Vagy nem áldozok fel éveket a mártírság oltárán, hanem teszek azért, hogy szenvelgés helyett boldog legyek. Ez választás kérdése. Most sem azon dolgozik, hogyan lépjen túl rajta, hanem itt siránkozik és a nyavajgáshoz megerősítést és társakat keres. Ha szerintetek ezt támogatni kell, hajrá! Szerintem meg nem jut egyről a kettőre, hanem szedi össze magát és nem tesz érte.
Na én pont úgy vagyok mint az első. Köztünk azért történt is ez-az, így szerintem még nehezebb.
Kérdező, vmi bomba csajba szerettél bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!