Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit érezhetett irántam?
2 hónapig tartott a " viszonyom " egy nős férfival , míg nem valotta be a feleségének , hogy van neki valakije . A felesége azt mondta , hogy ha elválnak , elveszi a gyereket , ezért azóta a férfi nem akar találkozni .
Tökéletes 2 hónap volt , ő volt a lelki társam . Ő azt mondta , hogy szeret , ezért is kért időt , hogy mindent megoldjon , hogy együtt lehessünk , csak ugyebár a feleség a gyerekkel vissza húzza , pedig vagy már 7 éve rossz a házasságuk , minden nap veszekednek , nyitott házasságban élnek . Szerintetek szerelmes volt belém ? Minden nap akart látni , állandóan figyelt mit csináltam , minden apró kis változást észre vett rajtam , amit mások nem . Csak csók volt közöttünk , sexet nem akart , mert azt mondta , hogy akkor én ugy érezhetem , hogy csak arra kellettem neki . Szerelmes volt belém ? Hiányzik nagyon . Sehogy sem tudom elfelejteni . Legrosszabb az egészben , hogy kollégák vagyunk , szóval majdnem minden nap összefutunk . Nem tudom mi tévő legyek . :/
Kapni fogsz itt a nőktől...
Én azt nem értem, hogy ha nyitott a házasságuk, akkor miért ez a balhé, miért kellett "bevallani" és miért jött szóba a válás?
Együtt vannak a gyerek végett , de nagyon rossz a házasságuk , amit a gyerek is észrevett már , nem buta . Sokszor sír is ez miatt . Nem tudom miért csinálja ezt a nő , valószínű azért , mert el van tartva , a férfi rendes , ezért ha mondd valamit az asszony mindent megcsinál neki .
Azért jött szóba a válás , mert velem akar lenni , csak most a nő vissza húzza , hisz tudja , hogy imádja a gyerekeit .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!