Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatom hogy érez valamit irántam?
Igyekszem rövidre fogni, bár nem egyszerű a dolog.
Járok egy edzésre, ahol azt hiszem beleszerettem valakibe. Sőt, biztosan. Azonban nem tudom hogy ezzel hogyan van a másik fél. Ugyanis csak beszélgetünk. Nem mondom azt sem, hogy sokat. Igazából én leírom a dolgot, biztosan nem érez semmit. Viszont mindig vannak apró jelek. Ha egy nap nem írok rá estig akkor biztosan rám ír. Ha látja hogy valami bánt (pl. fb-n) akkor rögtön megkérdezni mi a baj. Párszor rákérdezett hogy van-e valami köztem és az exem között (exem is ugyanarra az edzésre jár, amire én). Vagy ilyet egy jóbarát is kérdezget? Nagyon az van bennem hogy tényleg csak kezd kialakulni egy jobb barátság, de bennem van az, hogy talán ő is lát bennem valamit. Talán többet, mint egy barátot. Hogyan tudhatnám meg, hogy érez-e valamit? Ő nem lép, nem is fog lépni, az oka egy hosszabb sztori, azzal most nem untatnék senkit. Viszont mivel egy helyre járunk edzeni és nem is szeretnék váltani, így nem kérdezhetek rá a dologra, mert ha semmit nem érez, rosszul érezném magam a társaságában, fura helyzet lenne.
Jah, 30 éves nő vagyok, az illető 35 éves
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!