Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek, ez ügyben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ez ügyben?

Figyelt kérdés
Tudni kell,hogy a barátom nagyon agreszív és megütött,nem ez az elsö eset,és azóta egy hét eltelt és még megbánást sem tanusitott,mit tegyek feljelenteni nem akarom,mert szeretem.Mi tévő legyek,hogy azért ö is érezze a törődest,naorol napra rosszabb nem alszom és nem eszek a fejecském és a lábam is fáj azóta.

2016. júl. 30. 17:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tanácsot akarsz? Hát tessék: Hagyd ott szépen, és keress helyette egy olyat, aki nem emel rád kezet! Soha, semmiért! Amúgy nincs valami családtagod vagy jóbarátod, akinek elmondhatnád a dolgot, és úriemberhez méltóan kiklopfolná a kis barátod arcát? Ha olyan erős fiú, hogy meg tudott verni egy lányt, akkor biztos elbír akár két feldühödött haverral is. :)
2016. júl. 30. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem exem egyszer vert meg, néhány ütésre emlékszem, aztán filmszakadás. 17 éves voltam, szakítottam vele. Senkinek nem mertem elmondani. Kb fél évig minden éjjel rémálmaim voltak, ahogy ul a mellkasomon és ver. 2 évig nem viseltem egy srácnak sem a közeledését, 21 voltam amikor először tudtam róla beszélni. Most 24 vagyok, utoljára január végén hívott fel. (Miért nem volt tiltva? Új telefont vettem, és megfeledkeztem róla, hogy tiltani kéne a számát. Akkor megtörtént.) Igen, ennyi év elteltével is zaklat, zaklat azzal, hogy mi egymásnak lettünk teremtve, és együtt kell lennünk.

Az ilyenek mind beteg emberek. Menekülj míg van esélyed.

2016. júl. 31. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!