Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek, ez ügyben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ez ügyben?

Figyelt kérdés
Tudni kell,hogy a barátom nagyon agreszív és megütött,nem ez az elsö eset,és azóta egy hét eltelt és még megbánást sem tanusitott,mit tegyek feljelenteni nem akarom,mert szeretem.Mi tévő legyek,hogy azért ö is érezze a törődest,naorol napra rosszabb nem alszom és nem eszek a fejecském és a lábam is fáj azóta.

2016. júl. 30. 17:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szereted?ez a szerelem káros lesz az egészségedre....mekkora kitolás hogy a nem agresszív állatok esetén nem szánt meg cupidó egy nyíllal...
2016. júl. 30. 17:19
 2/12 anonim válasza:
Én a helyedben nem tűrném el. Nem hiszem hogy idővel jobb lenne. Szerintem az lenne helyén való, ha elhagynád és keresnél egy embert aki nem bántalmaz. Még ha szereted sem húnyhatsz szemet afelett hogy egy agresszív barom állat!
2016. júl. 30. 17:21
 3/12 A kérdező kommentje:
De mit tegyek.hogy ne hagyam ezt a dolgot a szőnyeg alatt,ha szó nélkul hagyom akkor olyan mibtha nem lett volna semmi
2016. júl. 30. 17:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy barátom, aki megvert és megerőszakolt.(Többször is)

Én sem jelentettem fel, de meg kellett volna tennem, de nem tettem, mert szerettem, de hogy mit szerettem benne, azt magam sem tudom.

Szerintem hagyd el, mielőtt rosszabbra fordulna a dolog. (Tapasztalat)

2016. júl. 30. 17:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Te vagy egy pattanásos hülyegyerek vagy, aki unja magát otthon, vagy egy olyan lány, aki összekeveri a szeretetet a birkasággal. Ha egy párkapcsolatban elcsattan egy pofon, az akkor is gáz, ha az adó fél utána megbánja. De ha továbbra is agresszív, akkor el kellene gondolkozni rajta, hogy még azelőtt hagy ott, hogy komolyabb bajod esik. Meg amúgy is. Tulajdonképpen mit szeretsz benne? Nehogy azt írd, hogy amúgy kedves szokott lenni, meg ilyesmi, mert aki megver egy nőt, az paraszt, és pont.
2016. júl. 30. 17:25
 6/12 A kérdező kommentje:
De nem ezt kerdeztem,hanem hogy mit tegyek,mert azert szo nélkul nem lehet hagynom nekem se,hogy megtortent felejtsem el,mibtha mi sem tortent volna
2016. júl. 30. 17:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Törd a "fejecskédet" másik kamu kérdésen.
2016. júl. 30. 17:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Bárcsak szorakozásbol irná,az jobb lenne de sajnis ez negtörtént de mit találjak ki erre kértem volna hasznis tanácsot
2016. júl. 30. 17:45
 9/12 Blade Bone ***** válasza:
100%
Tegyél borogatást a kis fejecskédre, meg a lábacskádra is. :) Aztán valami sodrófával simítsd meg az orcáját a barátodnak, hogy fájjon neki is.
2016. júl. 30. 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:

MENEKÜLJ!!

Amilyen gyorsan csak tudsz! Ez nem ember, hanem ÁLLAT!

2016. júl. 30. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!