Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az milyen ha a pasi elhagy csakhogy ő tudjon más csajokkal kufircolni?
Szóval azt mondta szeret nagyon, meg örökre,stb..
DE én nem mertem vele összejönni,mert féltem, családos apa,és idősebb is majdnem 20 évvel.
Azt mondta nem akar csak a barátom lenni, ezért megszakított velem minden kapcsolatot.
Egyszer megkeresett akkor nem tudom mi volt vele,lehet h magányos volt,és azért volt rám szüksége. Nem tudom.
Annyi titokzatos dolog van körülötte h nem tudok mit gondolni.
Most meg hallom h van nője. Azt h boldog-e vele vagy h eszébe jutok-e nem tudom. Ha tényleg annyira őszintén szeretett.. mert én igen és ezért fáj,igaz az idő kicsit ezt a fájdalmat enyhítette..
Bár nem tudom mi lenne ha találkoznánk esetleg,bár elég távol kerültünk egymástól, de engem hibáztatott amiért nem akarok vele lenni, és most jó kifogás az neki h ő direkt nem tartotta velem a kapcsolatot így bárkivel lefeküdhet.
Csak a filmekben van az h a pasi r-hadtul szerelmes,és kinálgatják magukat nekik a nők,ő mégis ellenáll,mert a szíve másé.. Sajnos ez mese.. :/
Vagy lehet h ez csak egy lecke volt az életembe,nem igazi szerelem..mert akkor nem hagyott volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!