Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/24 anonim válasza:
Nekem más stílusú pasik jönnek be, ő nem az ideálom, szóval nem.
2/24 anonim válasza:
A nőknél/lányoknál/csajoknál a jó pasi itt kezdődik: [link]
3/24 anonim válasza:
Nem Ipkisz, mindjárt jönnek és jól megmondják, hogy ezek mind átlagosak.
4/24 anonim válasza:
Ez a kép gondolom a vágólapban van nálad... mindig kéznél legyen.
5/24 anonim válasza:
#4: Nem a kérdésre válaszoltál. Szarul esik a kínos szembesítés, mi?
6/24 anonim válasza:
Hát számomra nagyon nem :D Ezek a pózer, mű, kirakat pasik, de biztos van akinek ez tetszik.
7/24 anonim válasza:
a kérdező által linkelt pasi nekem nem tetszik
ipkisznek a képén meg 1 van aki kifejezetten az esetem: 2. sor, balról az első. testalkatra meg nem jön be ez a szálkás kigyúrt, mint a többi.
de ez én vagyok :)
9/24 anonim válasza:
Nem tetszik. Viszont a haját elfogadnám! :)
10/24 anonim válasza:
69%-os vagyok.
2. válaszoló által linkelt pasik közül egy az egyben egyik sem tetszik.
Nyaktól felfelé, tehát arcra az utolsó sorban jobbról az első pasi helyes (szerintem)
Testalkatra az első sorban jobbról a második. A többi túl izmos, túl sok a kocka, nem jönnek be.
Bár nekem amúgy is a mackós pasik jönnek be leginkább, akinek van egy kis pocakja. (Nem sörhasra gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!