Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az milyen ha a pasi elhagy csakhogy ő tudjon más csajokkal kufircolni?
Szóval azt mondta szeret nagyon, meg örökre,stb..
DE én nem mertem vele összejönni,mert féltem, családos apa,és idősebb is majdnem 20 évvel.
Azt mondta nem akar csak a barátom lenni, ezért megszakított velem minden kapcsolatot.
Egyszer megkeresett akkor nem tudom mi volt vele,lehet h magányos volt,és azért volt rám szüksége. Nem tudom.
Annyi titokzatos dolog van körülötte h nem tudok mit gondolni.
Most meg hallom h van nője. Azt h boldog-e vele vagy h eszébe jutok-e nem tudom. Ha tényleg annyira őszintén szeretett.. mert én igen és ezért fáj,igaz az idő kicsit ezt a fájdalmat enyhítette..
Bár nem tudom mi lenne ha találkoznánk esetleg,bár elég távol kerültünk egymástól, de engem hibáztatott amiért nem akarok vele lenni, és most jó kifogás az neki h ő direkt nem tartotta velem a kapcsolatot így bárkivel lefeküdhet.
Csak a filmekben van az h a pasi r-hadtul szerelmes,és kinálgatják magukat nekik a nők,ő mégis ellenáll,mert a szíve másé.. Sajnos ez mese.. :/
Vagy lehet h ez csak egy lecke volt az életembe,nem igazi szerelem..mert akkor nem hagyott volna el.
Fordítok: csak egy fiatal pi.csa kell neki, akit kúrhat.
Te nem dobtad szét a lábad, de azért néha bepróbálkozik, hátha...
Más nem lelkizik ennyit, boldogan cuppan a faxára, ő élvezi, és eszében sincs válni.
Egy utolsó, aljadék ku.rvapecér.
Te meg sírsz utána. Gratulálok.
Uhha. Hát köszönöm a válaszokat. Na azért volt idő mikor éreztem h tényleg szeret,meg minden. De azért többnyire az az érzésem volt h csak azért kellettem neki mert fiatalabb vagyok és h menőzhessen. Bár lehet ezt még akkor ő sem gondolta így.
Sorry a kérdésért,már az első válasznál leesett az állam. :)
Ésszel felbirom fogni h ez van csak az a hülye szívem.. de majd az idő..
Nem értem a kérdést: ô próbálkozott, te visszautasítottad, amit ô elfogadott, és igyekezett továbblépni. Úgy néz ki, idôvel sikerült neki.
Pontosan mi a problémád? Mit kellett volna csinálnia, miután visszautasítottad?
Pl. ha a nőnek az a férfi az első életében akkor nem lenne esetleg jogos? Bcsi a kérdésért nem akarok senkit felhéboritani,de engem is meg lehetne érteni. Szeretem a párom(igen,van),de ezzel az idősebbel kiélném magam. Csak vele,nem akarnám mással.
És lehet h rossz lenne de azt hiszem h arra a roszra szükségem van ahhoz h tudjam értékelni a párom.
Azzal h engem ez a pasi elhagyott visszakaptam azt amit a párommal tettem.(úgy érzem)
Még egyszer kérem ne ítéljetek el, csak kulturált tanácsot szerettem volna.
De igazából már kezdek beletörödni h nem élhetem ki magam,hiába vagyok vele tini korom óta,hiába ő az első nekem. Ha elengedem elvesztem,azt meg nem akarom. A hátralévő életem meg úgy élem le,ha szülök egy gyereket,"semmit nem éltem szinte". Pedig egyik felemnek kéne a gyerek,szeretek anyáskodni,de vágyok a szenvedélyességre is, amit ettől a másiktól megkaptam,és a párommal nem müködött az a része,viszont a lelki nagyon.
Milyen k***a jó dolguk van egyeseknek, hogy a meglévő kapcsolatuk mellé kell még egy másik is, mert úgy kényelmesebb!
Bár valójában nem irigyellek, csak sajnállak emiatt.
Hozd meg a nehéz döntéseket, úgysem kerülheted el őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!