Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszútávú jó párkapcsolatnál ez mennyire fontos szerintetek?
Valahol azt olvastam, hogy a barátságból született kapcsolatok tartósabbak a statisztika szerint.
Persze józanabb hozzáállás a jellemző, hiányozhat az a nagy lángolás, kémia, mint a vonzalomra épült viszonyoknál,de alapvetően jobban kijönnek egymással a felek hiszen előtte is kedvelték egymás társaságát.
Szerintem nem fontos.
Egyszer összejöttem egy nagyon jó barátommal (személyisége rendben volt, rendezett, ápolt srác volt, fiatalabb koromban még tetszett is), viszont szerelem nem alakult ki a részemről. Szakítottunk. Utólag azt mondom, hogy bánom, hogy megpróbáltuk, mert egy jó barátság elveszett, ennyit nem ért az egész.
Jelenlegi párommal, vonzalom alapján jöttünk össze, előtte pár héttel ismerkedtünk meg. 4 év eltelt és még mindig szerelmes vagyok belé. Emellett kialakult egy nagyon mély kötelék köztünk, továbbá ő a legjobb barátom. Tudom, ha rosszul alakulna a kapcsolatunk, akkor a szerelmemet és a legjobb barátomat is elveszíteném...
Ellenpélda a baráti körömből: Barátnőmék 3 éve úgy vannak együtt, hogy először csak barátok voltak. Szerintem első pillanattól kezdve megvolt köztük a vonzalom, de nem mertek belevágni pont az én példám miatt.
Úgy gondolom, hogy emberfüggő az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!