Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok tapasztaltátok már azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tapasztaltátok már azt hogy mikor meg van a mensitek, azon a néhány napon többen próbálnak ismerkedni veletek?

Figyelt kérdés
Eddig 10 komolyabb barátnőm volt, és közülük hetet akkor ismertem meg mikor megvolt nekik. Ezt utólag mondták el. Mindig utcán, üzletekben, metrón, villamoson, közterületen ismerkedek.

2016. júl. 28. 22:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem viszont csak véletlen egybeesés lehet. Rengeteg nő van, akinek egy időben pont meglehet éppen a menstruációja veled egy közegben, te mégsem ismerkedsz mindegyikkel.
2016. júl. 29. 21:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes dolgot mondtál. Ahogy írtam én közterületen ismerkedek teljesen idegen lányokkal. A munkahelyi kapcsolatkeresés az nekem sosem ment. Jelenleg ahol dolgozok, a részlegen, olyan 25-28 nő van. Átlagéletkoruk 29-32 év közzé tippelem. Kommunikálni kell mindenkivel mindenkinek a munka jellege miatt. A válaszodat olvasva ugrott be az hogy van egy furcsa periodicitás amit a munkával kapcsolatos beszélgetések közben vettem észre és ami eddig nem tudatosult bennem. Ez pedig a következő. Valamiért, mindig van egy lány aki egy kicsit mindig szimpatikusabb a többieknél 1-2 napon keresztül. Kedvesebb vagyok vele, vonzóbbnak találom, szándékosan hosszabban beszélem meg a teendőket, jobban érzem magam közelében mint a többiek mellett. Lehetséges hogy ilyenkor menstruálnak? Ahogy írtam 1-2 napig tart, majd elmúlik. Viszont valamennyi idő múlva ugyan ez megismétlődik egy másik lánnyal, majd a következővel és így folyamatos a jelenléte ennek az állapotnak. Eddig azt hittem csak a csapongó fantáziám játéka hogy mindig más tetszik ,de a hozzászólásod ezt az új irányt valószínűsíti inkább. Szóval igazán elgondolkodtató amit írtál!
2016. júl. 29. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!