Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok,27 évesen milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,27 évesen milyen életetek van? Barát, házasság, munka, suli, kocsi, gyerek stb?

Figyelt kérdés
Bocsánat a kérdés kiírójától, a pasik annyira érdekeseket írtak, kíváncsi vagyok a női verziójára is :)
2016. júl. 27. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Házasság, munka, baba a pocakban.
2016. júl. 27. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én már 28 vagyok, de tavaly óta semmi nem változott.

Több éve férjnél vagyok, vagy egy gyerekünk (változás: már nem bölcsibe hanem oviba jár :D), autóm nincs, de a férjemnek van, iskolába most nem járok, évek óta van munkám ugyanannál a cégnél (változás: fél éve előléptettek)

2016. júl. 27. 11:33
 3/10 anonim ***** válasza:
27 évesen kerültem a mostani munkahelyemre úgy, hogy nem számítottam rá, hogy tartós lesz, mivel azelőtt nagyon bizonytalan volt minden munka frontján, minden labilis volt az életemben. Gyerek, társ még távolról sem...
2016. júl. 27. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:

27 évesen két gyerekes anyuka voltam, aki épp élvezte, hogy "GYED-en otthon lógatja a lábát". Házat vettünk a férjemmel, felújítottuk, közben elvégeztem még egy sulit, kocsi nem volt, (most már van), és nagyon aggódtam, hogy találok jobb munkát, mint az előző.

Azóta eltelt pár év, és a munkahelyváltás jól sikerült, lassan a gyerekektől is kicsit szabadabban tudunk mozogni, anyagilag is kikupálódunk, de azt hiszem, nem kezdeném újra 27 évről. :)

2016. júl. 27. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok, van 2 fél diplomám, amit csak egyszerre fejezhetek be, különben nem ingyenes, jelenleg jogsira járok, van lakásom hitellel, 2 nyelvvizsgám, most tervezek kertesházra váltani, és autót venni, akkor már nem lesz hitelem.

Jól nézek ki.

Sajnos a magánéletem kevésbé szerencsés, nincs kapcsolatom több éve(valahogy senki nem vált ki érzelmeket belőlem), van egy gyerekem, akit egyedül nevelek.

Vannak barátaim.

2016. júl. 27. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:

27 évesen, akkor már 3 éve tartó kapcsolatban, közös lakásban, gyerek akkor még nem volt tervben.

Közgazdász diplomával, nyelvvizsgával klassz munkahellyel, relatíve jó fizetéssel, mellé volt/van egy saját cégem, ami akkor még épphogy működött, ma már csak ott dolgozom pár alkalmazottal.

Baráti társaság viszonylag nagy, közös programok, nyaralás, stb. Kocsi van.

Suliba folyamatosan járok, ma napig is.

30/N

2016. júl. 27. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

Mondjuk csak 25 vagyok, de:

Van barátom 3 éve. Pár hónapja együtt is élünk már.

2 éve dolgozok egy cégnél, átlagon felüli bérért.

Egyetemen már végeztem, de gondolkodom egy mester képzésen vagy OKJ-n kiegészítőnek.

Családi kocsit szoktam kölcsön kérni, sajátom nincs, mert nem használnám ki. Ha akarnék, egy használtat már most is tudnék venni.

Gyereket nem tervezek egyelőre, de macskát igen.

2016. júl. 27. 13:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, jöhetnek még válaszok :)

Én 27 éves vagyok, van egy autóm, lesz egy kertes családi házam hitellel, jelenleg még 1 kutyám, de járunk a másodikat látogatni.

Van egy jó munkám, viszonylag jó fizetéssel (nem tudom mi az átlag, ha 160, akkor átlagon felüli). Párommal mondhatni együtt élünk lassan másfél éve.

Nem akarunk gyereket, ellenben én most kezdtem a mesterképzést, meg második nyelvvizsgát, utána doktorit.

2016. júl. 27. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Szóval te volnál a 24 éves szingli, aki a ffi kérdésnél kifakadt?
2016. júl. 27. 14:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Sajnos,nekem rossz az életem :(

úgy éreztem hogy megtaláltam a társamat,de kitartó voltam és emiatt vége lett kapcsolatomnak! :(

kitartóan keresem a jobb munkát,lehetőségeket

jobb fizetést!

ha úgy alakulna,hogy találnák olyan aszexuális férfit aki szeret engem,és elfogadó,hűséges örülnék neki!

nagyon nehéz társat találni! :(

hasonlót kell találni,szerencse kérdés az egész élet!

mindenkinek minden jót kívánok! 30N

2016. júl. 30. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!