Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem a farka kell, hanem a szíve. Ez baj? Nem értékel senki.
"Ez a felnőtt párkapcsolatok téma kislány!"
Azért, mert nem a perverz dolgokról írok, egyből kislány vagyok? Nagyon okos lehetsz. El kell keserítselek, mert még az is lehet, hogy tőled is idősebb vagyok.
Na kibújt a szög a zsákból...
Megkeseredett vagy, az meg nem túl vonzó...
ráadásul úgy néz ki, hogy valami szőke hercegbe habarodtál bele, aki tudomásul se vesz... szóval másoknak gondolom esélyt sem adsz...
Így azért már más a leányzó fekvése.
De öntsünk tiszta vizet a pohárba:
A normális férfiaknak nem a qrvák kellenek, csak hát ha egy lány semmi jelét nem adja annak, hogy nem elérhetetlen, akkor nincs mi tenni, beérik a megkapható qrvákkal.
Szóval ez így szépen hangzik, hogy te neked a szív kell, mert te nem vagy qrva, csakhogy neked nem azzal van problémád, hogy nincs senkid, hanem hogy azzal a bizonyos fiúval nem jött össze semmi, ezért most haragszol minden férfira. A férfiak nem fognak összeállni egy férfigyűlölővel, már csak azért sem, mert ugyebár az sem hajlandó velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!