Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nekem nem a farka kell, hanem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nem a farka kell, hanem a szíve. Ez baj? Nem értékel senki.

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 23:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

Ugyanmár!

Akad olyan férfi, aki többet lát benned, mint egy szexpartnert.

2016. júl. 27. 04:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Egy csónakban evezünk. Ha nem érti meg ezt a másik, hogy neked úgy kell ahogy van, akkor ne fuss olyan vonat után ami nem vesz fel. Lépj tovább és ne pazarold olyanra az időd, aki nem értékel.
2016. júl. 27. 08:21
 13/22 anonim ***** válasza:
9%
Igen, baj, hogy nem vagy őszinte.
2016. júl. 27. 08:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez a felnőtt párkapcsolatok téma kislány!
2016. júl. 27. 09:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Én is így állok a nőkhöz, és nyugi, ezt sem értékeli senki...
2016. júl. 27. 10:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Azért kérdés, hogy ezt hogy érted. Ha ezzel takarózol, és igazából úgy érted, hogy "max. havi 1x van igényemre szexre / frigid vagyok", akkor sok férfinál ki fogsz esni a pixisből, mert a többségüknek bizony többre van igénye. Ha nem, akkor valószínűleg rossz helyen keresgélsz.
2016. júl. 27. 10:21
 17/22 anonim ***** válasza:

#16 Szerinted a kérdező beszélt a szexuális igényeiről egy szót is?? Miért kell rögtön hülyeségekkel kompenzálni a kérdést?!

Lehet, hogy furán fogalmazta meg a kérdését, de nekem ebből akkor is lejön tisztán, hogy a kérdező komoly kapcsolatot szeretne, de eddig nem járt sikerrel. Hogy függhet ez össze azzal, hogy mekkora a kérdező szexuális igénye?! Ebből még nem derül ki ilyen téren semmi...

2016. júl. 27. 10:32
 18/22 anonim ***** válasza:

#17 vagyok megint. "Nekem nem a farka kell hanem a szíve". Lehetne ez is = Eddig mindenki csak megdugni akart, de én szerelmes szeretnék lenni inkább. (Mellesleg a szerelmes szex a legjobb érzés)

Ezt nem lehet félreérteni...

2016. júl. 27. 10:39
 19/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem a szexre értettem, köze nincs hozzá, nem kell mindent aköré építeni. Arra értettem, hogy szerelmes vagyok egy férfiba 2 éve, (vártam hogy elfelejtsem de nem tudom elfelejteni, bármit csinálok nem sikerül) nem tudom mi lesz ebből, végre szeretném ha kiderülne, hogy o mit érez irántam. Milyen szexkapcsolatról beszéltek? Soha nem voltam olyanban és nem is leszek, nekem ez szerelem nélkül nem megy. Nem használtak ki a férfiak soha, nem tudnának kihasználni mert nem olyan típusú lány vagyok, aki ismer az tudja, hogy én tényleg teljesen más lány vagyok mint a mai lányok. Tisztelet a kivételnek, ami nem tudom van-e. Lehet hogy o is érez irántam, kis idő és kiderül majd. Elég fura ez a helyzet, aki nincs ebben benne az nem érti. A kérdést azért tettem fel mert azt veszem észre, hogy a normális nőket nem nézik semmibe. Minden férfinak a k..... kellenek, csak mondják hogy nem. Akik azt írták, hogy hazudok, azokat a személyeket igazan sajnálom.
2016. júl. 27. 14:03
 20/22 A kérdező kommentje:
17. Ezt én sem értem, miért kell egyből arra gondolni. Mintha a világon nem léteznének egyéb dolgok.
2016. júl. 27. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!