Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem a farka kell, hanem a szíve. Ez baj? Nem értékel senki.
Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 23:42
11/22 anonim válasza:
Ugyanmár!
Akad olyan férfi, aki többet lát benned, mint egy szexpartnert.
12/22 anonim válasza:
Egy csónakban evezünk. Ha nem érti meg ezt a másik, hogy neked úgy kell ahogy van, akkor ne fuss olyan vonat után ami nem vesz fel. Lépj tovább és ne pazarold olyanra az időd, aki nem értékel.
13/22 anonim válasza:
Igen, baj, hogy nem vagy őszinte.
14/22 anonim válasza:
Ez a felnőtt párkapcsolatok téma kislány!
15/22 anonim válasza:
Én is így állok a nőkhöz, és nyugi, ezt sem értékeli senki...
16/22 anonim válasza:
Azért kérdés, hogy ezt hogy érted. Ha ezzel takarózol, és igazából úgy érted, hogy "max. havi 1x van igényemre szexre / frigid vagyok", akkor sok férfinál ki fogsz esni a pixisből, mert a többségüknek bizony többre van igénye. Ha nem, akkor valószínűleg rossz helyen keresgélsz.
17/22 anonim válasza:
#16 Szerinted a kérdező beszélt a szexuális igényeiről egy szót is?? Miért kell rögtön hülyeségekkel kompenzálni a kérdést?!
Lehet, hogy furán fogalmazta meg a kérdését, de nekem ebből akkor is lejön tisztán, hogy a kérdező komoly kapcsolatot szeretne, de eddig nem járt sikerrel. Hogy függhet ez össze azzal, hogy mekkora a kérdező szexuális igénye?! Ebből még nem derül ki ilyen téren semmi...
18/22 anonim válasza:
#17 vagyok megint. "Nekem nem a farka kell hanem a szíve". Lehetne ez is = Eddig mindenki csak megdugni akart, de én szerelmes szeretnék lenni inkább. (Mellesleg a szerelmes szex a legjobb érzés)
Ezt nem lehet félreérteni...
19/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem a szexre értettem, köze nincs hozzá, nem kell mindent aköré építeni. Arra értettem, hogy szerelmes vagyok egy férfiba 2 éve, (vártam hogy elfelejtsem de nem tudom elfelejteni, bármit csinálok nem sikerül) nem tudom mi lesz ebből, végre szeretném ha kiderülne, hogy o mit érez irántam. Milyen szexkapcsolatról beszéltek? Soha nem voltam olyanban és nem is leszek, nekem ez szerelem nélkül nem megy. Nem használtak ki a férfiak soha, nem tudnának kihasználni mert nem olyan típusú lány vagyok, aki ismer az tudja, hogy én tényleg teljesen más lány vagyok mint a mai lányok. Tisztelet a kivételnek, ami nem tudom van-e. Lehet hogy o is érez irántam, kis idő és kiderül majd. Elég fura ez a helyzet, aki nincs ebben benne az nem érti. A kérdést azért tettem fel mert azt veszem észre, hogy a normális nőket nem nézik semmibe. Minden férfinak a k..... kellenek, csak mondják hogy nem. Akik azt írták, hogy hazudok, azokat a személyeket igazan sajnálom.
2016. júl. 27. 14:03
20/22 A kérdező kommentje:
17. Ezt én sem értem, miért kell egyből arra gondolni. Mintha a világon nem léteznének egyéb dolgok.
2016. júl. 27. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!