Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet valaki ekkora tahó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ekkora tahó?

Figyelt kérdés

A párommal már szétmentünk vagy egy éve. Nekem tényleg ő a mindenem. Szándékosan a boltjába járok reggelente, persze kihagyásokkal ne legyen gyanus. Ámbár tudja nagyon jól miatta megyek oda vásárolni hiába akarom a viselkedése miatt levegőnek nézni. Hol köszön,hol nem. Sok esetben hátat fordít mint ma is. A szakítás az ő hülyesége miatt volt de annyi idő eltelt, én pedig még mindig ugyan ott tartok hogy nem érdekelne mi volt csak lenne velem. Persze nem beszélünk , semmi. Olyan mintha egy nagy nulla lennék a szemébe,de ha ő akar velem lenni elvárja ugorjak. (Karácsonykor akart békülni de mérgembe meg a beszólásai miatt utasítottam)!

Nem kellek neki de a haverjait rám küldi, meg senkinek nem mondja szétmentünk.

Mit csináljak vele?

Mintha gyerekek lennénk...

2016. júl. 22. 08:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ahhoz gondolkozni kellene... de ehelyett meg elveszteget par evet a csokara meg a boltjaban valo lezengesre :'D.
2016. júl. 22. 10:20
 22/29 A kérdező kommentje:
Tudod valaki képes szeretni is. :D
2016. júl. 22. 11:00
 23/29 anonim ***** válasza:
Szeretni mindenki tud (vagy majdnem mindenki). Az elengedéssel vannak komoly gondok. Szerinted ha ő annyira szeretne, akkor az elmúlt egy évben már tett volna az ügy érdekében. Igen, karácsonykor próbálkozott, de elhajtottad, és azóta is csak kerülgetitek egymást. Most nem látod be, hogy igazunk van, de később bánni fogod azt az időt, amit erre a halott ügyre pazaroltál. Amúgy nincsen neked valami barátnőd, aki nálunk, névtelen/arctalan válaszolóknál jobban rálát a dolgokra, és próbálna felrázni?
2016. júl. 22. 11:29
 24/29 anonim ***** válasza:

"illedelem órákat"

Ilyen órákat hol tartanak?

Én is szívesen részt vennék egy-kettőn.

Feltéve, ha te elmész és magadba töltesz egy kis kultúrát...

"Mintha gyerekek lennénk..."

Mert azok is vagytok, ha máshogy nem, akkor agyi szinten egész biztosan...

És ezzel azt hiszem, hogy meg is válaszoltam a kérdésedet!

2016. júl. 22. 20:47
 25/29 anonim ***** válasza:
Utolso, te sem tudsz szeretni :'( :"D.
2016. júl. 22. 20:51
 26/29 anonim ***** válasza:

Éééén? Miért ne tudnék? :D

Mondjuk azt ki kell érdemelni...:P

2016. júl. 22. 20:56
 27/29 anonim ***** válasza:
tipikus tapadó pióca vagy + primitív
2016. júl. 23. 02:01
 28/29 Költőnő? ***** válasza:
Úristen.
2016. júl. 23. 06:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Aj, Koltono te sem tudod erdemben ertekelni ezt a boltban bolyongo szeretetet :'D.
2016. júl. 23. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!