Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet valaki ekkora tahó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ekkora tahó?

Figyelt kérdés

A párommal már szétmentünk vagy egy éve. Nekem tényleg ő a mindenem. Szándékosan a boltjába járok reggelente, persze kihagyásokkal ne legyen gyanus. Ámbár tudja nagyon jól miatta megyek oda vásárolni hiába akarom a viselkedése miatt levegőnek nézni. Hol köszön,hol nem. Sok esetben hátat fordít mint ma is. A szakítás az ő hülyesége miatt volt de annyi idő eltelt, én pedig még mindig ugyan ott tartok hogy nem érdekelne mi volt csak lenne velem. Persze nem beszélünk , semmi. Olyan mintha egy nagy nulla lennék a szemébe,de ha ő akar velem lenni elvárja ugorjak. (Karácsonykor akart békülni de mérgembe meg a beszólásai miatt utasítottam)!

Nem kellek neki de a haverjait rám küldi, meg senkinek nem mondja szétmentünk.

Mit csináljak vele?

Mintha gyerekek lennénk...

2016. júl. 22. 08:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Háttérismeret nélkül könnyű támadni de a saját szennyesed teregetnéd ilyen lelkesen ki. Bizonyára oka van a viselkedésednek,esetleg családi. Ami szomorú hogy aki valóságban nem érvényesül megnyugtatlak neten se fog. :)
2016. júl. 22. 08:56
 12/29 anonim ***** válasza:
Ha egy párkapcsolatban komoly problémák adódnak, akkor első körben meg kell próbálni megbeszélni és letisztázni, ha ez nem sikerül, akkor meg búcsút kell mondani egymásnak. Mint felnőtt emberek, feltételezem, próbáltátok megbeszélni, és utána mentetek szét. Innentől fogva nem igazán értem, minek mászkálsz kb. egy éve be a boltjába. Ennyire nincs benned tartás? Le kell tojni magasról, és élni az életed. Lépj tovább! Ha meg békülni akar és te is azt akarod, akkor meg béküljetek, és ne játszmázzatok! Tényleg mintha gyerekek lennétek...
2016. júl. 22. 08:58
 13/29 anonim ***** válasza:

aki valóságban nem érvényesül megnyugtatlak neten se fog. :)

Pont te akarsz valakit kioktatni az érvényesülésről...

2016. júl. 22. 09:02
 14/29 A kérdező kommentje:
Akárcsak te a viselkedésről,meg arról mi a helyénvaló. Lehet neked nincs ilyen problémád, tény,talán mert még nővel se volt dolgod még. :)
2016. júl. 22. 09:04
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, ossze-vissza szemelyeskedsz, ami eleg szanalmas, inkabb koncentralj a sajat problemadra. En koszonom boldog kapcsolatban elek, nincs szennyes, es tudunk kommunikalni hatrafordulos-boltban lezengos durcika helyett. Inkabb erre koncentralj a nevetseges szemelyeskedes helyett.
2016. júl. 22. 09:14
 16/29 A kérdező kommentje:
Te meg akkor fókuszálj a kedves párodra a kommentelés helyett,-lassan hiányozhatnál neki végre és el is mehetnél.
2016. júl. 22. 09:20
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek szobára, vagy valamit csináljatok, mert már kínos ez az egész!
2016. júl. 22. 09:22
 18/29 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Tudom, tudom, én is hül.ye vagyok, mint a többiek, de most komolyan: ha te ismerkedsz valakivel, azt neki honnan kéne egyáltalán tudnia? Miért a haverjai közt keresgélsz?

Gondolom vééééletlen sem az a cél, hogy féltékennyé tedd.

Az az alakuló kapcsolat is sokat ér, ahol az ex elvakkantja a magát, a pasi meg fülét-farkát behúzva meghátrál. De tegyük fel, hogy van ilyen: ebben az estben kinyitod a szádat TE, és leküldöd a fenébe, hogy akadjon le rólad, felejtse el a létezésedet is. Mondjuk úgy nem lesz egyszerű, ha minden reggel mész meglátogatni...

Azt tökéletesen jól látod, hogy egy nulla vagy a szemében, innentől nem is értem ezt az erőlködést. Egy pasi se fog olyan nőt értékelni, aki utána fut, még szakítás után egy évvel is naponta megy helybe, és az se zavarja, ha egy köszönésre se méltatják.

Egyszerűen feküdj be a bolt ajtajába, mert lábtörlőnek még jó leszel neki...

De akkor ne sírjál, hogy egy éve ez megy!

2016. júl. 22. 09:26
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem keresgélek a haverjai között. Szó se volt ilyenről. Neki nagyobb az ismerettsége mint nekem, valahogy mindig a fülébe jut a dolog, akkor jön az hogy rám írnak a barátai ez xy-nak nem fog tetszeni... Beszélni meg nem lehet vele nem egyszer próbáltam már.
2016. júl. 22. 09:28
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem beszélni kell vele hanem megszakítani a kapcsolatot,.. De feleslegesen írogatjuk itt neked, úgysem fogod fel.
2016. júl. 22. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!