Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora tahó?

Figyelt kérdés

a volt barátommal 4 hónapja szakítottunk. Ő kért utána, hogy ne beszéljünk egymással meg semmi. Ennek ellenére mindig felbukkant kb másfél hónapon át azokban a bulikban, ahol én, közös ismerősök révén. írt féltékeny smst is, meg sűrűn kérdezget arról a srácról, akire midig is féltékeny volt. bulikban keresi a társaságom, van, hogy átkarol, valahogy mindig hozzámér, ugyanakkor hangoztatja, hogy nagyon jó szinglinek lenni, úgy mesél arról, hogy du# meg más lányt, mintha a legjobb barátja lennék, és múltkor közölte, hogy soha nem hiányoztam neki szakítás után. ja, és én szakítottam vele, de mindenkinek úgy meséli, hogy ő velem, sőt, még velem is közölte, hogy ő dobott engem. ugyanakkor néha látom, hogy óvatlan pillanatban néz és valahogy érzem a tekintetén, hogy érez még irántam. de volt, hogy csak úgy kimondtam a nevét, és bunkón kérdezte, hogy "mi van, ugye nem akarsz megint összejönni?"

szóval nem értem, miért viselkedik ilyen gyerekesen és ellentétesen mindig.

2013. júl. 16. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
mondjuk én fiú vagyok. de tudnék mesélni...
2013. júl. 16. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
elég szrul kezeli a szakítást, haveromnál is ugyanez van, csak ott alány az idegbajos :D
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Na miaz csajok, nektek kellenek a bunkó pasik akkor meg ne sírjon a szátok ha veletek is az..
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez rettenetesen gyerekes és ostoba jellemre vall.

Hány évesek vagytok?

2013. júl. 16. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztos dühös rád ha te szakítottál vele. Nehezen fogadja el. Henceg neked a trófeáiról, hogy úgy érezd jól megvan. De keresi a társaságod és az alapján ahogy leírtad biztos nem vagy közömbös neki:)
2013. júl. 16. 19:29
 6/9 A kérdező kommentje:
22
2013. júl. 16. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Én egy éven keresztül beszéltem rá az exemet, hogy váljunk el. Utána mégis mindenkinek azt mesélte, hogy ő akart válni. Büszkén mesélte, amikor lefeküdt valakivel és nagyon érdeklődött az én nemi életem felől. Féltékeny lány volt.

Tehát szinte ugyanaz a helyzet, mint nálad. Tudom, hogy (amikor még beszéltünk) nem dolgozta fel a szakítást. Ez nem tahóság, csak egyszerűen keresi magát.

2013. júl. 16. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Így próbálja a vesztett érzését és a kisebbrendűségi komplexusát ellensúlyozni. A saját bizonytalanságát és elvesztett önbecsülését próbálja úgy visszaszerezni, hogy kemény macsónak hazudja magát a világnak, várva a visszajelzéseket. Persze ez a viselkedés mindig öngól, majd egyszer rájön ő is.
2013. júl. 18. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy fájt neki a szakítás és valsz. még mindig érzelmeket táplál irányodba. Haragszik rád, hogy kidobtad, ezt próbálja megbosszulni a kis akcióival. Én is ezt csinálnám.
2013. júl. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!