Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki így mászik fel a szamárlétrán, ami a párválasztást illeti? 20/N
Az első barátom nagyon futó kapcsolat volt, azért lett vége, mert undorodtam tőle. Nagyon-nagyon jófej volt, mai
napig jóban vagyunk, de még attól is undorodtam, hogy megcsókoljam.
Második barátom már sokal jobban nézett ki. Nekem nagyon bejött, rendőr volt, ehhez mérten izmos és férfias, nagyon-nagyon jófej úgyszintén. A feje azonban nem volt túl előnyös, a fogai sem, no az első barátomnál sokkal jobb volt. De vele azért lett vége, mert az exébe volt szerelmes, és összejöttek újra. Szintén futó kapcsolat volt.
A mostai barátom egészen más tészta. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Nagyon-nagyon jófej szokás szerint, és jól is néz ki. Nagyon szexi, ő is sportos, izmos, a feje is helyes.
Ez volt a legfőbb pozitívum velük kapcsolatban, hogy jófej, nagyon jófej, nagyon-nagyon jófej?
Nem tudom elképzelni, hogy igazából szeretted volna őket.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy cserélgetted, próbálgattad őket mint a bugyikat.
Vicces ez a párkapcsolati szamárlétra, ha úgy veszem, nekem is volt, csak nem külső és szimpátia alapján, hanem érzelmi vonalon.
Az első szerelmem plátói volt, semmilyen módon nem talált viszonzásra. Aztán volt egy, aki érezhetően vonzódott hozzám, de inkább csak flörtölt velem, hülyített. A következő szerelmem viszonozta, szex is volt vele, ő állítása szerint szeretett is engem, de igazából csak egy fellángolás voltam neki. Aztán jött az, akivel a szerelem tényleg kölcsönös volt, de nem illettünk össze. És végül az, akivel minden szinten, szellemileg, érzelmileg megtaláltuk a közös hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!