Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki így mászik fel a szamárlétrán, ami a párválasztást illeti? 20/N
Az első barátom nagyon futó kapcsolat volt, azért lett vége, mert undorodtam tőle. Nagyon-nagyon jófej volt, mai
napig jóban vagyunk, de még attól is undorodtam, hogy megcsókoljam.
Második barátom már sokal jobban nézett ki. Nekem nagyon bejött, rendőr volt, ehhez mérten izmos és férfias, nagyon-nagyon jófej úgyszintén. A feje azonban nem volt túl előnyös, a fogai sem, no az első barátomnál sokkal jobb volt. De vele azért lett vége, mert az exébe volt szerelmes, és összejöttek újra. Szintén futó kapcsolat volt.
A mostai barátom egészen más tészta. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Nagyon-nagyon jófej szokás szerint, és jól is néz ki. Nagyon szexi, ő is sportos, izmos, a feje is helyes.
és milyen lesz a következő? :P
23F
sportos, izmos...
Nem biztos hogy itt ez azt takarja hogy egészséges életet élő külsejére odafigyelő egyén.
A kondiba járok megy a fotó instára nekem senki nem szól be szép gyerek vagyok sportos izmos, ha ezeket választgatod ki akkor nincs szamár létra, csak "sikeresen" beválasztod mert azt hiszed ez az igazi férfi ismérve. Próbálj meg váltani erről a zsánerről lehet valaki sportos és értelmes is egyben hidd el!
Na, te aztán fenemód a külsőségeken vagy leakadva.:D Miért jössz össze olyan fiúval, akitől undorodsz? Aki nem tetszik?
Amúgy nemtom, nekem volt vagy 8 barátnőm, ezekből csak két kapcsolat volt, ami egy hónapnál rövidebbre sikeredett. Voltak "hibáik", fura fog, anyajegyek, görbe lábujj, gerincferdülés, felszakadozott körömágy... de egyiken sem azt néztem, mi a "negatív" bennük, hanem, hogy mi a pozitív. Azt hiszem, szerettem őket. Te szereted/szeretted a barátaidat? Vagy csak mint egy tárgyra, trófeára tekintesz rájuk, amit majd időnként nagyobbra, szebbre cserélhetsz, mert már undorodsz és nem illik a polcra...?
3# értelmes és sportos ő. Nem jár kondiba, sosem szelfizik.
Mint mondtam, egészen más tészta, és mint mondtam, jófej nagyon-nagyon. A kis felfújt izmú szépfiúkat nem bírom, nyápicok, primitívek.
4# Az első barátom a nem voltam szerelmes, a másodikba igen, de gyorsan vége let az exe miatt. De az első barátomat is kedveltem, nagyon sokat dumáltunk.
A mostani más tészta, belé szerelmes vagyok.
*barátomba
*lett
Nem cserélgetem jobbra, a hosszútávú komoly kapcsolatot kerestem mindig is.
Őt szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!