Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeritek a csillagjegyek alapján történő párválasztást?
nem igy müködik hogy horoszkop szerint mi ideális
ha nagyon tetszik egy lány és a horoszkop szerint nem illik hozzád akkor lemondasz róla/rá se fogsz nézni?
Koshoz elvileg Ikrek, Nyilas, Oroszlán passzol a legjobban, de hülyeség csak erre alapozni. Én is Kos vagyok, volt Ikrek barátnőm, de nem váltottuk meg a világot.
26F
Az aszcendens is közrejátszik ebben, én Vízöntő vagyok Ikrek aszcendenssel, durva párosítás, de nagyon szerthető. ^^
Elvileg hozzám illenek az Ikrek, Mérleg. Egyik típussal se tudok nagyon kijönni, legalábbis eddig így tapasztaltam. Volt Kos barátom, a Kossal elvileg akárhogy igyekszünk, csak barátok lehetünk...és utólag belegondolva, ez tényleg igaz.
Szerintem ez a horoszkóp dolog arra igaz, hogy melyik csillagjegy kavarja fel nálad leginkább az állóvizet, nem feltétlen szerelem szempontjából...én pl.az Ikrek barátomtól rengeteget tanultam az életről, sokkal nyitottabb lettem, de párkapcsolatban öltük egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!