Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismeritek a csillagjegyek alapján történő párválasztást?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit többet megtudni róla, ha valaki tudja azt megköszönném! :)

2014. márc. 20. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
nem
2014. márc. 20. 21:37
 2/9 A kérdező kommentje:
akkor már ketten vagyunk
2014. márc. 20. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Hozzám a rák, a halak és a skorpió illik :) te valamelyik vagy ezekből?:)
2014. márc. 20. 21:40
 4/9 A kérdező kommentje:
kos vagyok, és fiú :D
2014. márc. 20. 21:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy koshoz mi illik?
2014. márc. 20. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:

nem igy müködik hogy horoszkop szerint mi ideális

ha nagyon tetszik egy lány és a horoszkop szerint nem illik hozzád akkor lemondasz róla/rá se fogsz nézni?

2014. márc. 20. 22:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy, csak tudom hogy van egy ilyen fajta rendszer és hogy igaz-e vagy csak hókusz pókusz, ezt akarom kideríteni.
2014. márc. 20. 22:19
 8/9 kolosszus22 ***** válasza:

Koshoz elvileg Ikrek, Nyilas, Oroszlán passzol a legjobban, de hülyeség csak erre alapozni. Én is Kos vagyok, volt Ikrek barátnőm, de nem váltottuk meg a világot.

26F

2014. márc. 20. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Az aszcendens is közrejátszik ebben, én Vízöntő vagyok Ikrek aszcendenssel, durva párosítás, de nagyon szerthető. ^^

Elvileg hozzám illenek az Ikrek, Mérleg. Egyik típussal se tudok nagyon kijönni, legalábbis eddig így tapasztaltam. Volt Kos barátom, a Kossal elvileg akárhogy igyekszünk, csak barátok lehetünk...és utólag belegondolva, ez tényleg igaz.

Szerintem ez a horoszkóp dolog arra igaz, hogy melyik csillagjegy kavarja fel nálad leginkább az állóvizet, nem feltétlen szerelem szempontjából...én pl.az Ikrek barátomtól rengeteget tanultam az életről, sokkal nyitottabb lettem, de párkapcsolatban öltük egymást. :)

2014. márc. 20. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!