Az ikrek és a mérleg csillagjegyek mennyire illenek össze? (szerelemben)
Figyelt kérdés
2013. dec. 8. 21:17
1/6 anonim válasza:
Nem hiszek ebben de ha neked ez számít valamit akkor apám ikrek és anyám mérleg és több mint 30 éve együtt vannak. Ők az egyetlenek akik nem váltak a rokonságból. Sőt még a gondolat sem merült fel bennük, tök jól megvannak most is.
2/6 anonim válasza:
Én is pontosan ugyan így vagyok, mint ahogy az első leírta, de kérdező, könyörgöm! 21. század! Ilyeneket már ne! Oké? Köszönöm! :( Sírok! Mindegy! :(
3/6 anonim válasza:
az ikrek mindenkivel és mindennel tökéletesen passzolnak
4/6 Noriko. válasza:
A mérleg oda van a csacsogós, vidám, okos ikerért. A horoszkóp szerint nagyon jó párosítás.
A való életben meg ki kell tapasztalni.
5/6 tunderoza válasza:
En merleg no vagyok,ferjem ikrek pasas.
Lehet jo kapcsolat belole(18 eve vagyunk egyutt)
A baj,csak az hogy mindketto szeret mas agyakban kalandozni.Amugy szuper tarsak.
6/6 anonim válasza:
Más agyakban vagy más ágyakban????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!