2/12 anonim válasza:
hehe egy "döntésképtelen", meg egy "kettős személyiségű"?? hááááát...szerintem sem :D!
3/12 anonim válasza:
Hát persze! A két iker rááll a mérleg egy-egy tányérjára(vagy hogy hívják azt).
4/12 anonim válasza:
5/12 Nixcy88 válasza:
Attól függ, melyikőtök a lány és a fiú.
Ha a mérleg a lány:
A tökéletes pár. Ő az a fickó aki kell neked: jóképú, vicces, szereti a társaságot és neked erre van szükséged.
Pozitív: Értékelni fogja a küllemedet és az intellektusodat.
Negatív:Mindketten hamar unatkozni kezdtek és odébb álltok.
Egyensúly:Járjatok sokat szórakozni, mert az ikrek szeret mozgásban, emberek között lenni. Ha esetleg otthon maradtok, legyen a gözelben TV v számítógép nehogy unatkozzon.
6/12 A kérdező kommentje:
utolsó: köszönöm a választ ! :) 3-as 4-es az ezotériába irtam akkor nem a szó szoros értelmét kell értelmezni hanem horoszkopilag! ha trollkodni probáltatok elég béna volt..
2013. jan. 30. 18:43
7/12 A kérdező kommentje:
és én (a lány) vagyok a mérleg! :)
2013. jan. 30. 18:43
8/12 anonim válasza:
Ha elméletben nem illik össze, gyakorlatban attól működhet... A horoszkóp is egy olyan dolog, hogy vagy bejön, vagy nem... Nem szabad csak arra alapozni, az alapján megítélni egy kapcsolat sikerességét. Szóval miért ne lenne jó páros? Rajtatok múlik.
9/12 a-gergő-egy@ válasza:
egyátalán NEM jó ::/ négyszemű mosoly XD L.O.L.
10/12 anonim válasza:
Nem az a lenyeg, hogy ikrek es merleg, a horoszkopotokat komplexen kell osszevetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!