Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Elhagynátok csak azért egy nőt mert van párja és tudjon választani, hogy érezze a hiányod?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 23:10
1/10 anonim válasza:
What. Eleve nem kezdenék olyannal, aki kapcsolatban van. Innentől értelmetlen a kérdésed.
2/10 anonim válasza:
"Elhagynátok csak azért egy nőt mert van párja és tudjon választani"
aha, kb még az előtt, mielőtt bármi is lenne közöttünk...
ha foglalt a lány, akkor esélytelen, hogy alakuljon bármi is...
23F
3/10 anonim válasza:
Nem kezdenék ki olyan nővel akinek van párja. Nekem nincs szükségem arra, hogy valakinek csak pótlék legyek. Szóval nem tudnám el hagyni, mert eleve össze se jönnék vele.
5/10 anonim válasza:
Dehogy is, örökre vele maradnék.
Retardált kérdező.
6/10 A kérdező kommentje:
Sztem nem vagyok letardált. Sok olyan kapcsolat van,ami úgy kezdődik h élsz egy rossz házasságban közben megismersz vkit aki tetszik,és úgy érzed h lehet vele boldog lennél.
Hasonló a helyzet
2016. júl. 9. 23:39
7/10 anonim válasza:
a francnak sem kell kapcsolatra egy ilyen nő.
megdugni kellemes,meg szeretőnek is kiváló.
de becstelen emberrel nem közösködöm életvitelszerűen.
8/10 anonim válasza:
De érdekes válaszok! Pedig mennyi szerető státusz létezik! Akár női oldalról, akár férfi oldalról.
9/10 anonim válasza:
Nem hagynám el, mert akkor lehet, hogy elfelejt. A tüzet táplálni kell. Csak időt kell neki hagyni neki, hogy meghozza a döntést.
10/10 Titusztitusz válasza:
Bár mondjuk én nem vagyok "pasi",de valszeg képes lennék ilyen galádságra legvégső esetben...Amennyiben a hölgy nem volna képes levállni érzelmileg-szexuálisan a férjéröl...És ezzel már nagyon felbosszantana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!