Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondhatnám meg neki, úgy hogy nem bántom meg, hogy nem érdekel, mint pasi?
Sziasztok :)
Sajnos belefutottam abba a problémába, hogy rámmozdult egy srác, ami az én hibám is, sajnos az ismerősi körömben van, így nem tudom elkerülni, még ha akarom sem :( Pedig mondtam az ismerőseimnek, hogy ne szervezzenek úgy, hogy én is meg ő is ott van, mert számomra kényelmetlen.
Az a gond, hogy neki van barátnője, mégis elég sokat írkál és tesz megjegyzéseket, és amikor társaságban vagyunk, akkor is utalgat, többféle módon. De én ezt nem viszonzom. Sajnos túl közvetlen vagyok az emberekkel, és lehet, hogy ő ezt úgy vette, hogy engem is érdekel, pedig nem. Engem más érdekel.
Tudnátok segíteni? Főleg fiúk, a ti tanácsaitokra lennék kíváncsi, hogy ilyen esetben hogyan rendezzem el a dolgot kulturált körülmények között.
Előre is nagyon szépen köszönöm ! :)
Sima ügy.
Félrehívod és elmondod, hogy kedves srácnak tartod és örülsz neki, hogy megismerted, de neked valaki más tetszik és ha esetleg félreérthető jeleket küldtél volna felé, akkor nagyon restelled és nem szeretnéd, ha neheztelné rá emiatt.
Reméled, hogy ettől még nem lesz kínos számára, ha egy társaságban vagytok.
Szívesen, de ne hidd, hogy ezzel megbántod.
Nekünk, minden városi leendával szemben, nem azzal van a bajunk, hogy visszautasítotok, hanem a módjával, mert eszméletlenül parasztok vagytok ezen a téren.
A legfőbb jellemző, hogy soha egyik lány sem képes egyenlőnek tekinteni magával azt a srácot, akit visszautasít. Figyeld meg a lányok viselkedését olyankor. Pont olyanok, mint ahogy az úrnő szól a szolgának vagy szobalánynak. Nem tartozom semmi indoklással, ez az óhajom, legyen meg.
A fenti helyzet és szöveg lényege épp az, hogy elismered, mint férfit, elfogadod, hogy férfiként közeledett és nem tartod magad túl jónak hozzá, hanem egyszerűen nem fog összejönni.
A lényeg nem is te vagy, ha hiszed, ha nem, hanem a srác lehetőségei a folytatásra. Egy másik lánynak ágyazol meg egy nem megkeseredett, hanem egy önmagába bízó és lelkes srácot.
Nagyon fontos tétel, hogy mindennél többet árul el egy emberről, hogy hogyan bánik azzal, akivel nem muszáj jól bánnia...
Hát sajnos én túl empatikus vagyok ilyenkor, mármint ha kicsit sem úgy csinálom, mint ahogy tudom, hogy a másik fél szeretné, máris bűntudatom van, sajnos alá szoktam rendelni magam, de ezt már meguntam.
De az a gond, hogy teljesen más vagyok mint a mai lányok, még vannak értékeim és elvárásaim, de sajnos valahogy ezt nem veszik észre a férfiak... és csak ilyenekbe futok bele.
Ha valóban empatikus vagy, akkor megfogadod a fenti tanácsomat.
még annyit hozzátennék, hogy lehetőleg kerüld annak az esélyét is, hogy bármit bátorításnak vegyen(mosoly, összenézés), mert csak összezavarod vele.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!