Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy 24 éves nő és egy 48 éves pasi együttlétéről?
Nagyon jól meg vannak, 3 éve együtt vannak 1 éve össze is költőztek,őket a korkülömség egyátalán nem is zavarja! mindenben egyet értenek, most tervezik az első babát
Mi a véleményetek erről?
Azt hogy ilyen pár nincs. Nem a korkülönbség miatt (láttam én már cifrábbakat is), hanem mert nincs olyan pár, akik mindenben egyetértenek.
Amúgy érdekelne, hogy miért tetted fel a kérdést. Te valamelyik vagy, vagy te egy ilyen kapcsolatot szeretnél, esetleg láttál egyet és nem tetszett?
Lehet hogy jól megvannak, simán lehet ilyen, efelől semmi kétségem.
Viszont:
- egy nő a 30-as éveiben "él leginkább", addigra meg már a pasi 60 + -os lesz, így kettejük igényei aligha fognak megegyezni, többek közt a szexben sem.
- a gyerek(ek) mire érettségiznek, majd' 70 éves lesz az apjuk; óriásiak lesznek köztük a generációs különbségek
Oké, lehet mondani, hogy nem a kor számít, meg ennek és annak összejött és sokáig élt a pasi is és tök boldogok voltak, meg mi van ha a nőt elüti egy autó stb stb... De ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor nagyobb eséllyel fognak a fentebb említett eshetőségek bekövetkezni...
Ettől függetlenül én a legjobbakat kívánom nekik!
én mit gondolok:
A, vicc
B, semmi közöm az életükhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!