Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az h úgy érzem h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h úgy érzem h kell 2 pasi, mert ha nem vagyok az egyikkel kimaradok vmiből?

Figyelt kérdés

Szóval van párom akit szeretek, jó vele, lelkileg minden okés, bizalom megvan. Csak a szexuális rész,ami olyan,h több szenvedélyre vágynék, de nem akarok vele rajta javítani vmiért. ( nem tudom miért)

és van egy másik aki talán szeret,én is viszont, vele jó lenne a szexuális rész,vágyom is rá, de lelkileg nem tudom h mi lenne. Lehet nem vagyunk egy szinten. Ő kicsit érettebb.

Ez most így lehet hülyén hangzik de olyan érzés,hogy sztem ha azzal lennék akivel jó a szex,akkor a másik hiányozni fog olyan téren, h tudom h lelkileg jó lett volna minden. Viszont kiszámítható a kapcsolatunk. És tudom h nem történne igazán változás. Mivel vele biztonságos a kapcsolatom, hiszen több éve velem,gyereket is szeretne,és majd később én is,de még nem. A másik pasinak vannak gyerekei ezért nem szeretnék tőle gyereket. És lehet h állandó féltékenység lenne a kapcsolatunk mivel részemről nem igazán van meg benne a bizalom.

2016. júl. 7. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Nem arról van szó, hogy próbálod kipótolni a másikkal azt, amit az egyiktől nem kapsz meg, hanem egyszerűen arról, hogy nincs gerinced. Azt élvezed, hogy megcsalhatod a párod, hogy tilosban járhatsz, nem azt, hogy így megkapsz mindent, amire vágysz. Mivel ha erről lenne szó, akkor először a pároddal akarnád megoldani a dolgokat, de nyilvánvaló, hogy lelkileg és bizalmi szinten sincs minden annyira rendben, mint ahogy te azt beállítod. Ha így lenne, akkor lenne igényed arra, hogy javítsatok a szexualitáson, mivel simán lehet, de te inkább meg sem akarod próbálni.
2016. júl. 7. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Remélem a párod észhez tér, és nem veled fog családot alapítani. Tudod mindig lesz olyan akivel a szex jobb... nagyon éretlen vagy még, vagy csak egy sima ribi.
2016. júl. 7. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Én ezt átérzem, van ilyen és meg is értelek. De mindkettőt dobnod kell valószínűleg! És egy harmadik pasit kell találnod, aki hozzád illik. Nem jó ez így, hogy két pasiból teszel össze egyet. Néha mindannyian csinálunk ilyet, de senkinek sem jó!
2016. júl. 7. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Én is meg tudlak érteni. Szerintem két út lehetséges. Vagy a pároddal megbeszéled, hogy mi hiányzik neked (és lehet, hogy megadja), vagy pedig keresel egy olyan férfit aki mindenben kielégít.
2016. júl. 7. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy felnött érett párkapcsolatban az ember elmondja az igényeit. Ha neked nem kielégítő a szex vele, akkor közlöd, hogy mik az igényeid. Vagy képes/hajlandó megadni vagy nem. Ha nem, akkor szakítani kell mert nem illetek össze. Nem a szex a legfontosabb pillér egy kapcsolatban de benne van a fontosak között.

Na már most....ugye ha megadja mindenki boldog. Bár kötve hiszem, mert ha mással akarsz lefeküdni ott már az érzelmi kötődés sem stabil szakítani kell, egyszerűen nincs értelme a dolognak. Az meg aztán a gerinctelenség netovábbja, hogy majd egyszerre a kettőt, vagy kipróbálod a másikkal és utána. Hányinger.

Ne áltasd magad nem jó a kapcsolatod. Az a kapcsolat ahol te képtelen vahy kimondani a vágyaid egy sz*r. Pusztán arról van szó, hogy nem akarsz egyedül lenni és szerencsétlen srác úgyis kéznél van mindig jó ez így, meg van a biztos pont. Hányinger2.

Szóval gyorsan szakíts mielött összetöröd ezt a szegény srácot és aztán a fajtád tulajdonságait húzza rá minden nőre.

Remélem segítettem.

30/N

2016. júl. 7. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!