Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h úgy érzem h kell 2 pasi, mert ha nem vagyok az egyikkel kimaradok vmiből?
Szóval van párom akit szeretek, jó vele, lelkileg minden okés, bizalom megvan. Csak a szexuális rész,ami olyan,h több szenvedélyre vágynék, de nem akarok vele rajta javítani vmiért. ( nem tudom miért)
és van egy másik aki talán szeret,én is viszont, vele jó lenne a szexuális rész,vágyom is rá, de lelkileg nem tudom h mi lenne. Lehet nem vagyunk egy szinten. Ő kicsit érettebb.
Ez most így lehet hülyén hangzik de olyan érzés,hogy sztem ha azzal lennék akivel jó a szex,akkor a másik hiányozni fog olyan téren, h tudom h lelkileg jó lett volna minden. Viszont kiszámítható a kapcsolatunk. És tudom h nem történne igazán változás. Mivel vele biztonságos a kapcsolatom, hiszen több éve velem,gyereket is szeretne,és majd később én is,de még nem. A másik pasinak vannak gyerekei ezért nem szeretnék tőle gyereket. És lehet h állandó féltékenység lenne a kapcsolatunk mivel részemről nem igazán van meg benne a bizalom.
Egy felnött érett párkapcsolatban az ember elmondja az igényeit. Ha neked nem kielégítő a szex vele, akkor közlöd, hogy mik az igényeid. Vagy képes/hajlandó megadni vagy nem. Ha nem, akkor szakítani kell mert nem illetek össze. Nem a szex a legfontosabb pillér egy kapcsolatban de benne van a fontosak között.
Na már most....ugye ha megadja mindenki boldog. Bár kötve hiszem, mert ha mással akarsz lefeküdni ott már az érzelmi kötődés sem stabil szakítani kell, egyszerűen nincs értelme a dolognak. Az meg aztán a gerinctelenség netovábbja, hogy majd egyszerre a kettőt, vagy kipróbálod a másikkal és utána. Hányinger.
Ne áltasd magad nem jó a kapcsolatod. Az a kapcsolat ahol te képtelen vahy kimondani a vágyaid egy sz*r. Pusztán arról van szó, hogy nem akarsz egyedül lenni és szerencsétlen srác úgyis kéznél van mindig jó ez így, meg van a biztos pont. Hányinger2.
Szóval gyorsan szakíts mielött összetöröd ezt a szegény srácot és aztán a fajtád tulajdonságait húzza rá minden nőre.
Remélem segítettem.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!