Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fontos a szerelem? össze vagyok zavarodva
tetszik egy lány, ami azért bonyolult, mert jelenleg élettársam van.
semmi nem történt, csak beszélgetünk, neki nincs senkije.
az eddigiek alapján legalábbis azt sejtettem, hogy valamennyire bejövök neki, és ha szabad lennék, lehetne köztünk több is, mint barátság...csak én még nem bírtam szakítani a párommal.
de a napokban szóba került a szerelem téma, csak úgy általánosságban, és ő azt mondta, számára egyáltalán nem fontos a szerelem.
bevallom, rosszulesett ezt hallanom, mert azt reméltem, hogy talán... szerintetek tényleg nem számít neki, és így "üzente" meg nekem, hogy köztünk nem lehet több, vagy elkeseredésében mondta csak?
mit tegyek?
ő 28, én 32 éves vagyok
Értem én. Megértelek. De egy kicsikét gondolhatnál a párodra is.
A helyebe kepzelem magam ahogy a pasim más csajba szerelmes es velem van egyutt. Iszonyu erzes!
Forditott esetben te sem orulnel neki.
Szoval te a "amirol nem tudunk az nem faj" elvet koveted?
Am meg ha ennyire szerelmes vagy a csajba akkor harcolj erte! Lehet errr várna! En se kezdenek foglalt pasassal.
Azt a kis részt kihagytad, hogy először szakítani kell. Vagy letenni a voksodat a párod mellett. De ezek szerint tényleg gyáva vagy. xD Mégis mi történik ha egyedül maradsz? Összedől a világ? Nem lesz aki mossa a zoknid? Nem lesz kit dugni? Anyuci pici fia vagy, vagy mi?
Amúgy vicces, hogy a párod úgy állítod be mint aki betegesen féltékeny, közben meg pont hogy oka is lenne rá, csak szerinted nem tud róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!