Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez a furcsa érzés szerintetek, ha szerelmes nem vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit internetről ismertem meg, de személyesen nem találkoztunk (nem magyar). Nagyon furcsán érzem vele magam, mármint pozitív értelemben. Nem beszéltünk sokszor, de mégis csak rá tudok gondolni, nem érdekel senki más csak ő, úgy érzem, hogy nem teljes az életem nélküle. Sok fiú van akit kedvelek/kedveltem, de még senkivel nem éreztem ezt az érzést. Az összes többi fiúra csak barátilag tudok tekinteni, egyszerűen nem érdekelnek máshogy (ők sem magyarok). úgy érzem, mintha valami mélyről jönne egy érzés, (mintha ismertem volna előző életemben). Még soha nem éreztem ezt. Pedig nem igazán ismerem. Es nem a külseje miatt mert annyira tetszik vagy valami. Nem vagyok bele szerelmes, mondjuk féltékenységet érzek ha látok egy másik nőt körülötte. Csak ez a furcsa érzésem van amikor rá gondolok, úgy érzem mintha nagyon régóta ismerném, teljesen olyan, mintha valami nagyon közeli hozzátartozóm lenne. Hiányzik, olyan furcsa érzéseim vannak vele kapcsolatban! Pedig nem is ismerem élőben! Mi lehet ez szerintetek??2016. jún. 23. 11:53
31/41 Titusztitusz válasza:
Kérdező...Ugye ez a kérdés, amit kiírtál, nem kamu kérdés? Néha már olyan érzésem van pedig...A felvezető szövegben VÉGIG ÁJULDOZTÁL az illető úrrol aztán meg a táma közben mást sem csinálsz, mint negatív hangnemben lehordod mindenfélének...(Többek között bolondnak is...)Aztánmeg közlöd, hogy törlöd az összes adatlapodat, és nem foglalkozol többé az illetővel...Hát...EZ a stílus kicsit ellentétes azzal, amilyen hozzáállást mutattál a bevezetőben...Most akkor hogy van ez?
32/41 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés ne aggódj! Nem konnyu elhinni, még nekem sem. Egyszerre utálom, de nem is kell más. Ha nem lesz semmi vele, akkor jól leszek egyedül. A bolondot viccből írtam. Nem akarok vele foglalkozni, de mégis mindig vele foglalkozom ez a baj... Mindenkiben ot probalom keresni.
2016. jún. 23. 18:03
33/41 Titusztitusz válasza:
Ha TÉNYLEG szerelmes vagy az illetőbe, akárcsak VIRTUÁLISAN IS, akkor jobban teszed, ha "félredobod a büszkeségedet", és megkeresed az illetőt minnél hamarabb...Virtuálisan is, és élőben is...Ha nem ezt teszed, csak MAGADDAL fogol kitolni...És rámegy az egész életed az oktalan dacoskodásra...
34/41 A kérdező kommentje:
Amikor beszeltunk nagyon aranyos volt velem .Ő egy magas fiú, én meg alacsony. mondta rám hogy milyen ari vagyok meg a magassagom is bejött neki...
2016. jún. 23. 18:08
35/41 A kérdező kommentje:
Alacsony lany
2016. jún. 23. 18:09
36/41 Titusztitusz válasza:
Keresd meg az illetőt minnél hamarabb...Virtuálisan is és élőben is...Mást én továbbra sem tudok mondani...
37/41 A kérdező kommentje:
Nem fogom keresni Titusztitusz...
2016. jún. 23. 18:13
38/41 A kérdező kommentje:
Jó lesz egyedül...
2016. jún. 23. 18:15
39/41 Titusztitusz válasza:
Akkor meg kesergéssel fog eltelni az egész életed...Meg reménytelen szerelemmel...Az jobb lesz?
40/41 A kérdező kommentje:
Nem jobb, de nem tudok mit csinálni. Ő nem érez semmit irántam
2016. jún. 23. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!