Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen még nem voltam szerelmes ez nem furcsa?
17/L vagyok és még soha se voltam szerelmes. Mások (fiúk, lányok egyaránt) folyton mondják,h ők úgy szeretik ezt, meg azt az embert aztán pár hónap múlva(vagy kevesebb) már másért vannak oda. Jó mondjuk ez valószínű nem szerelem de vannak olyan ismerőseim akik tényleg azok(voltak) Én viszont még nem. Volt,h valaki nagyon tetszett és csókolóztam is már, volt olyan érzésem amikor letudtam volna teperni egy bizonyos csávót vagy arról ábrándoztam,h milyen jó lenne vkivel :D szóval nem vagyok antiszexuális vagy ilyesmi :D
De olyan,h gyorsabban dobog a szívem ha meglátom, folyton rágondolok... nos ilyen még nem volt.
Ti mikor voltatok először IGAZÁBÓL szerelmesek?
23 évesen voltam először szerelmes a tiniszerelem kimaradt az életemből (nem bántam nagyon, rémesen hülyék voltak olyankor az osztálytársaim gimiben).
Én se vagyok egy álmodozós csajos lány, nálam sem volt rózsaszín köd, de azért lehet azt érezni ha szeretsz valakit. A kapcsolat ugyan fájdalmasan ért véget de sokat tanultam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!