Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez a furcsa érzés szerintetek, ha szerelmes nem vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akit internetről ismertem meg, de személyesen nem találkoztunk (nem magyar). Nagyon furcsán érzem vele magam, mármint pozitív értelemben. Nem beszéltünk sokszor, de mégis csak rá tudok gondolni, nem érdekel senki más csak ő, úgy érzem, hogy nem teljes az életem nélküle. Sok fiú van akit kedvelek/kedveltem, de még senkivel nem éreztem ezt az érzést. Az összes többi fiúra csak barátilag tudok tekinteni, egyszerűen nem érdekelnek máshogy (ők sem magyarok). úgy érzem, mintha valami mélyről jönne egy érzés, (mintha ismertem volna előző életemben). Még soha nem éreztem ezt. Pedig nem igazán ismerem. Es nem a külseje miatt mert annyira tetszik vagy valami. Nem vagyok bele szerelmes, mondjuk féltékenységet érzek ha látok egy másik nőt körülötte. Csak ez a furcsa érzésem van amikor rá gondolok, úgy érzem mintha nagyon régóta ismerném, teljesen olyan, mintha valami nagyon közeli hozzátartozóm lenne. Hiányzik, olyan furcsa érzéseim vannak vele kapcsolatban! Pedig nem is ismerem élőben! Mi lehet ez szerintetek??2016. jún. 23. 11:53
21/41 Titusztitusz válasza:
Mármint ezt a kissé zavaros leírást úgy kell érteni, hogy mindketten egész éjszaka azt vártátok hogy mikor ír rátok a másik? Aztán te eluntad a dolgot, és utána a virtuális ismerősöd is kilépett? Hát...Ez azt szokta jelenteni, hogy mindketten ritka makacs illetők lehettek...Ha én lettem volna a helyedben nemhiszem hogy sokáig meg tudtam volna állni hogy ne írjak rá...De miért nem írtál rá?
22/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit várt, lehet bolond :D nem untam, hanem nem bírtam tovább fent maradni, álmos voltam. azt várom, hogy ő írjon, ő a férfi. Nem fogok neki írni, akkor inkább maradjon egyedül ott, ahol van. Én soha nem fogok írni neki, már csak azért sem, mit képzel. Vegye lejebb az egojat és írjon ő.
2016. jún. 23. 17:19
23/41 Titusztitusz válasza:
Na igen...Már szinte látom, amint a szerelmed UGYANEZEKET a szavakat használva leírja ugyanazt, amit te...Legfeljebb az marad ki, hogy "ő a férfi"...Viszont továbbra sem értem azt, hogy MI AZ HOGY "Ő A FÉRFI"??? Le van az valahol fektetve alapszabályként, hogy CSAK a FÉRFI írhat rá a nőre? Láttál már valahol ilyen szabályt?
24/41 A kérdező kommentje:
Bevallom, 1 eve ráírtam megkérdeztem hogy van, erre 2 hét múlva tette oda az egeret, visszaírta, jaj sry nem láttam az üzeneted. Amikor a telefon szól egyből ha írnak neki. Szándékosan megalázott. Nagyon sértődékeny vagyok, nem jónak adta be ezt a szöveget, persze tudta hogy én is fogom tudni, hogy direkt megaláz, azért írta. Ezek után soha többet nem írtam rá. Azért maradt fent este, mert már azóta megbánta szerintem. Nem értem az egészet hogy ez mire jó neki.
2016. jún. 23. 17:35
25/41 A kérdező kommentje:
Ugy gondolom o nem erez semmit irantam.
2016. jún. 23. 17:38
26/41 anonim válasza:
Maradok az alap kérdésnél. A "furcsa" érzés amit érzel a leleplezettség. Mondjuk ezt te csak azért érzed furcsának, mert te vagy aki leleplez és aki lelepleződött egy személyben. Nem az érzés a furcsa, hanem az hogy milyen kitartóan hazudsz saját magadnak.
27/41 Titusztitusz válasza:
Ez esetben én ezt tettem volna a helyedben:A hosszú várakozás órái alatt egyszercsak elunva a várakozást, ráírtam volna az illetőre mondjuk ezt a szöveget hogy:"Szia...Látom fenn vagy már jó ideje, úgyhogy arra gondoltam, hogy nem-e akarsz írni nekem valamit? Mondjuk azt hogy:Sajnálom hogy megbántottalak a múltkor...És ezennel elnézésedet kérem...Nos? Te hogy látod a dolgot?" ÉN ezt tettem volna a helyedben...
28/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit érzek. Egy bunkó. Most kitöröltem a profilom, nem tudom mi lesz
2016. jún. 23. 17:43
29/41 Titusztitusz válasza:
Rosszul látod kérdező...Az illető MINDEN JEL SZERINT érez irántad valamit...Máskülönben nem nézett volna veled hosszú órákon át "virtuális farkasszemet" az éteren keresztül...
30/41 A kérdező kommentje:
Szerintem nem érez semmit, most felneztem gyorsan a lapomra, de mar nem jelzi mikor volt fent, mert elég régen. 1,5 hónapja nincs profilom. Volt 2 x is hogy kitöröltem, erre amikor visszamentem, mar az övé is ki volt törölve. O soha nem fog rámírni, de én sem rá. Bem tudom mi lesz a végén :(
2016. jún. 23. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!