Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavartam a tesójával. Szerintetek ezt megmondjam, vagy inkább ne?
18 éves vagyok, a barátom 20.
Régóta ismerjük egymást, a húgával 2 évig nagyon jóban voltam, aztán eléggé megromlott a kapcsolatunk, kb. levegőnek néztük egymást. Most, hogy együtt vagyok a bátyjával, újra jóban lettünk (közös nyaralások, síelések, családi összejövetelek, szóval nem csinálhattam azt, hogy nem szólok hozzá).
Múlt héten elmentünk együtt bulizni és mindig azt csinálja, hogyha egy olyan srác jön oda hozzánk, akivel nem akarunk szóbaállni, úgy viselkedik, mintha leszbik lennénk, de eddig max annyi volt, hogy odahúzott magához. Most viszont sokat ittunk és egy csapat sráccal voltunk, ők meg elkezdtek húzni minket, hogy úgysem merünk csókolózni... Megtettük és akkor poénnak fogtuk fel.
Viszont nem tudom, hogy ezt elmondjam-e a barátomnak. Nem vagyok ribi, nekem mindenben ő volt az első. Csak így sem örült annak, hogy újra jóban vagyok a tesójával...
Azért szerintem ez nem olyan nagy dolog...
Nem vagyok biszex, szóval attól nem kell félnie, hogy lecserélném a húgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!