Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam, hogy szeretem? Miért csinálja ezt, ha előtte megcsókolt?
Van/volt egy nagyon jó fiú barátom, a szüleink legjobb barátok, egymás mellett nőttünk fel. Mindent megbeszéltünk egymással, a legjobb barátom volt. Közben a lányok irigykedtek, pletykáltak rólunk, mert elég jól néz ki, a legtöbben odavannak érte. De én sosem néztem rá "úgy", vagyis igyekeztem...
Erre 1 hete csókolóztunk úgy, hogy neki barátnője volt éppen (ő kezdte, nekem az volt az első ahhoz képest, hogy 18 elmúltam). Utána megváltozott, nem keresett, bunkó lett. Pl. az utolsó beszélgetésünk chaten a csók utáni napon volt, annyi válaszai voltak, hogy "jaja", "sztem is", "haha", valamint egy lájkjel, pedig régen sosem volt gond a beszélgetés. Utána hétfőn odamentem hozzá a suliban, hogy beszéljük. A következő párbeszéd zajlott le kb 6-7 fiú előtt.
-Szia, beszélhetnénk majd?
-Mondjad (közben telefonozott, meg chatelt).
-De négyszemközt, mondjuk suli után.
-Nem érek rá, mondd most, biztos nem lehet annyira titkos.
És otthagytam... Pedig nagyon jól tudta, miről akarok beszélni.
Aztán tegnap szervezett egy közös barátunknak bulit és meg sem hívott, mint utólag megtudtam. Leírtam neki SMS-ben, hogy ez szarul esett, meg nem értem, miért lett volna olyan nehéz hozzáadni a csoporthoz, erre annyit írt, hogy "bocs". Hosszasan leírtam neki, hogy nem értem, miért ilyen velem, mikor tudtommal semmi rosszat nem csináltam, meg hogy egy héttel ezelőttig 0-24 beszélgettünk, találkoztunk, most meg nem is köszön és így nagyon kellemetlen lesz a közös nyaralás (hétfőn megyünk, "családi nyaralás", de ez annyit jelent, hogy anyáékkal egy szállodában vagyunk és kész). Válasz az volt, hogy akkor majd a gépen megbeszéljük, 13 órát kell mellettem ülnie...
19 éves, de úgy viselkedik, mint egy durcás ovis és még azt sem tudom, mi a baja.
-gáznak tartja ami történt, a barátnő miatt, vagy mert te csak barát vagy, és nem akarja , hogy többet képzelj bele
-valamit tán érez,de nem akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!