Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolt Lehetne ebből több is?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és kb 6 éve van egy fiú barátom, akivel többször randiztunk ,de soha nem lett komolyabb a dologból, az utóbbi fél évben ismét elkezdtünk újra együtt járni bulizni, és én kezdtem többet érezni iránta, ő viszont arra hivatkozva ,hogy szereti még a volt barátnőjét és hogy semmiképpen nem akar megbántani, csak barátságot akart. Az utóbbi buliban azonban egy csúnya kosarat kaptam az egyik sráctól és a fiú barátom egész este mellettem volt és vigasztalt. Végül az esténk egy nagyon szenvedélyes csókkal zártuk és mondta ,hogy ő többet szeretne ,mint barátság, de fél hog megbántana ezért én rögtön a barátságunkra hivatkozva visszautasitottam. Azóta is beszélünk, sms-ek, hétvégén közös buli... Szerintetek idővel kialakulhat ebből valami ? Azért mondtam nemet, mert ha még az exét szereti, nem lenne több pár közös együttlétnél,de ő nekem attól fontosabb .2015. máj. 4. 21:16
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó így ez ahogy van, ha együtt jártok bulizni, lehet hogy lesz még csók, ha tényleg irántad érdeklődik. Majd ha továbbra is jönnek feléd a jelek, ráérsz akkor igent mondani, addig meg ő is felejt.
2/4 anonim válasza:
Szánjatok erre időt. A kételyeidet is elmondhatod neki..talán akkor ő is megmagyarázza, mit akar tőled, ha egy másik lányt szeret még.
3/4 A kérdező kommentje:
ő azt állítja, hogy már nem érdekli, és nem szereti, de már ismerem őt annyira , hogy tudom , ez nem igaz
2015. máj. 5. 14:50
4/4 A kérdező kommentje:
a gond még ott is rejlik, hogy a volt barátnője egy gyönyörű lány volt, ezért kétlem ,hogy én valaha is el tudnám őt vele felejtetni
2015. máj. 5. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!