Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rocker - nem rocker kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker - nem rocker kapcsolat hosszútávon?

Figyelt kérdés

Mi a tapasztalatotok, működhet? A metál zene egy férfi dolog, még rock zenét csak-csak meghallgatnak a lányok, de a death-black-thrash metál, grindcore koncertek férfiakkal vannak tele. A metál az háború, a természet a férfiakat kódolta háborúra. Tehát aki egy csajt szeretne, annak bizonyos kompromisszumokba bele kell mennie.

Nem így a lányoknak. Azokra rögtön rászáll mindenki. Ezért gondolom azt, hogy lányoknál biztos nem működik a kapcsolat kívülállókkal, mert annyi rocker közül választhat bármelyik.

Fogadjam el, hogy egyedül maradok, vagy keressek más helyen? Nem tudom elképzelni magam hosszútávon egy olyannal, akit nem érdekel a metál zene.

2016. jún. 19. 21:26
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Én nőként nem tudnék hosszú távú kapcsolatot elképzelni olyan férfival, aki nem kedvei a rock/metál valamilyen formáját. Részemről elég széles az ízlésem, tehát a dallamos "lányos" rocktól kezdve a keményebb metálig sok mindent szeretek (oké, a nagyon hörgősből nem mindent :D), és egyéb műfajokra is elég nyitott vagyok, de ziher, hogy a falnak mennék, ha otthon folyton a tuc-tuc szólna.

Vagy hogy mondjuk ne menjek koncertre, mert őt nem érdekli, tehát nem jön velem, de nélküle meg ne menjek, mert az milyen már... (Volt ilyen párom.) Vagy ha még mehetek is nélküle, akkor is ott van az, hogy nem oszthatok meg vele egy olyan élményt, ami számomra maga a katarzis - mármint a koncerten a tömeggel egyszerre tombolás. Nekem ez fontos.

Egyébként nem mondanám, hogy a lányokra "azonnal rászáll mindenki". Max a magukat gothnak képzelő díszp.csákra, mert azokat két pohár bor után könnyű megfektetni. (Hallottam már ilyet, hogy ezért jó rocker lányokkal kezdeni, azok rögtön térdelnek...)

Én azt mondom, nem vagy köteles olyannal lenni, akivel nem tudnád elképzelni a jövődet. Nem mondom azt, hogy nem működhet a kapcsolat, mert a zenei ízlés azért nem minden, de ha neked ez szempont, akkor igenis tarts ki mellette. És ne add fel, vannak még rocker csajok. :)

Én kipróbáltam olyannal is, akivel nem egyeztünk ilyen téren, de a mostani párommal, aki szintén rock-metál vonalt kedvelő, sokkal jobban kiegészítjük egymást.

Egyébként azt gondolom, csak tolerancia kell hozzá. Nekem olyan exeim voltak, akik lenéztek amiatt, hogy csöves zenét hallgatok, mert nem nőies, és különben is szar és kész. Pl. volt olyan, aki tüntetően kiment a szobából. Mostani páromat azért tudom bombázni a csajos zenéimmel meg a keményebbekkel is, max közli, hogy nem tetszik neki, aztán mutat valami olyat, ami meg nekem nem. =) De megtaláljuk az arany középutat.

2016. jún. 20. 14:37
 42/52 anonim ***** válasza:
77%

Falra tudok mászni attól, ha valaki bekategorizál egy dolgot fiúsra meg lányosra bontva. A sport fiús, de ha egy lány telt akkor könyökböl küldi mindenki sportolni. A metál is fiús ha meg nem azt favorizálja a csaj akkor már jön a "kompromisszum" meg "egyedül maradok" szöveg. És akkor még nem is beszélek arról, amikor a pasik jönnek a "lány legyen nőies" szöveggel. De közben az elvárások teljesítéséhez tökösnek kell lenni.

Én személy szerint belefáradtam. És tojok már bele. Igenis hajigálom a lábam miközben megyek, rockot hallgatok és gördeszkázom. Sőt, fiúpólót is felveszek és kapucnis felsőket. Szóltak már meg miatta, de pont nem érdekel. És azthiszem inkább maradok egyedül, mintsem olyannal, aki előírja nekem, hogy mi lányos meg mi fiús.

Jó lenne végre megtanulni az embereknek hogy nyitottak legyenek. Az utcán szembejön velem egy "obay" sapkás páwagyerek, vagy egy kockásinges rocker csaj, vagy egy nyakiggombolt szemüveges csaj, esetleg egy feltűnően rágózó farmerkabátos gyerek, sz*art se fogok tudni róluk.

Lehet hogy a páwa igazából önbizalomhiányos és áltsuliban szivatták ezért igyekszik olyan lenni mint mások, de valójában chopint hallgat és gondolkodó ember. Vagy a rocker csaj egy fiú kedvéért olyan, lehet, hogy inkább one direction rajongó.

Sőt. Az is lehet hogy nem hallgatott minden műfajból, de ha megmutatnád neki a zenéidet akkor tetszene.

Csak annyit tudok mondani, hogy nézz, láss, ismerd meg az embereket, legalább annyira mint a metálodat. Tanulj és hallgasd meg a nézőpontjukat. Sokkal több dolgot kaphatsz egy olyan embertől aki teljesen eltér tőled. Új nézőpontot a világhoz, ami sokkal értékesebb mint a zene.

Nem azt mondom, hogy jöjj össze egy teljesen más emberrel mint te, hanem, hogy vetkőzd le a jelmezeidet amiket az utca emberei is viselnek és légy egy olyan ember aki kíváncsi a világra.

2016. jún. 20. 17:49
 43/52 A kérdező kommentje:

Felőlem mindenki úgy néz ki, ahogy akar, csak trendekre akartam felhívni a figyelmet.

Más: ez nem a chat.hu. Azért regisztráltam, hogy kérdezz-felelek stílusban feltegyek néhány kérdést, amire lehet saját elgondolás szerint válaszolni.

Mások tanácsai, úgy hogy nem ismernek, nem érdekelnek. Arra lettem volna kíváncsi, hogy kinek milyen tapasztalatai voltak. Ezekre a dumákra, hogy "ismerkedj emberekkel", stb. nem voltam kíváncsi, mert nem ismertek, és nem csevegni jöttem ide. De valamiért megrohamozott néhány nő, aki megmondja nekem a frankót.

"De mindegy is, normális stílusban nem lehet veled kommunikálni, részemről ennyi volt" - örülök neki, nem tanácsokat akartam kérni ismeretlenektől az interneten, csak a tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, de az nincs, csak az észosztás.

2016. jún. 20. 23:00
 44/52 anonim ***** válasza:
Talán néhány ember ebből a zárómondatból: "Fogadjam el, hogy egyedül maradok, vagy keressek más helyen?" azt szűrhette le, hogy tanácsot kérsz, ezért nem kell leharapni a fejüket.
2016. jún. 20. 23:10
 45/52 A kérdező kommentje:

Jött jópár értelmes válasz is, akik leírták saját élményeiket anélkül, hogy kioktattak volna bárkit is, azokra ment a lájk. (vagy like, ha ez is zavarna valakit)

Így is lehet csinálni, nem kell mindenkit mindig kioktatni, ez nem egy ismerkedő-csevegő fórum, nem azért jöttem ide, hogy egy bekezdés után megmondják, hogy ki vagyok, és hogy mi a hibám, vadidegenek, ismeretlenül.

"Mi a tapasztalatotok, működhet?" - így kezdtem, ez az első sor, ez volt a kérdés, erre kértem a választ, nem másra.

2016. jún. 20. 23:12
 46/52 A kérdező kommentje:
# 44 najó, azt a sort benéztem, tényleg úgy hangzik, mintha 16 éves lennék :) Teljesen jó szinglinek lenni, nincs azzal semmi baj. Máskor 3-szor átolvasom mit írok ki, mielőtt csetepaté lesz belőle.
2016. jún. 20. 23:19
 47/52 anonim ***** válasza:

Elég nagy hülyeséget írsz, már nem azért... Oké, hogy férfi többség van a metálon belül, de ettől még lehet metálos csajt találni, az nem az ő hibájuk, hogy te nem találsz, vagy éppen te nem kellesz nekik. Ne sírj, nőj fel, talán akkor érdekelsz valakit.

Egyébként meg barátnőm is metálos, főleg black-et hallgat, általában durvább zenéket mint én. De bőven vannak közös pontok, pl. most voltunk Christian Epidemic koncerten.

2016. jún. 21. 23:50
 48/52 A kérdező kommentje:

Nem csak én nem találok, hanem elég sok barátom. Aztán nézegetek felvételeket, külföldi luxus party helyeken hogyan megy a csajozás, ilyenkor gondolok arra, mennyivel jobb azoknak. De mindegy, lezártam ezt az ügyet.

1. Minek aggódok ilyeneken, hosszútávon úgyis megunnám mindet.

2. Ha meg én nem, akkor a partnerem unna meg. Vagy megőrülne :)

3. Attól, hogy valaki szeret pár metál zenekart, attól nem lesz rocker. Én is szeretek pár elektronikát, mégsem vagyok rave-es. Szerencsére.

4. A metalcore meg hardcore metál elemekkel. Azt is lehet szeretni, csak az egy teljesen más irányzat.

5. Vannak más hobbyjaim is, azokon keresztül is kereshetek valakit.

6. De annyira nem is akarok már. Egész jó egyedül :)

7. Nem érdekel a világbéke, és a többi szarság. Haha :)

8. Na csá!

2016. jún. 24. 23:08
 49/52 anonim ***** válasza:
54%
A kis sértődött óvodás XD Pont nem úgy tűnik, mintha leszarnád az ügyet. :D
2016. jún. 27. 01:08
 50/52 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sértődött, közben találtam magamnak egy rocker csajt, úgyhogy téma lezárva :)
2016. júl. 18. 23:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!