Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rocker - nem rocker kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker - nem rocker kapcsolat hosszútávon?

Figyelt kérdés

Mi a tapasztalatotok, működhet? A metál zene egy férfi dolog, még rock zenét csak-csak meghallgatnak a lányok, de a death-black-thrash metál, grindcore koncertek férfiakkal vannak tele. A metál az háború, a természet a férfiakat kódolta háborúra. Tehát aki egy csajt szeretne, annak bizonyos kompromisszumokba bele kell mennie.

Nem így a lányoknak. Azokra rögtön rászáll mindenki. Ezért gondolom azt, hogy lányoknál biztos nem működik a kapcsolat kívülállókkal, mert annyi rocker közül választhat bármelyik.

Fogadjam el, hogy egyedül maradok, vagy keressek más helyen? Nem tudom elképzelni magam hosszútávon egy olyannal, akit nem érdekel a metál zene.

2016. jún. 19. 21:26
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
nincs is rá szükség, hogy további dolgokat írjak, az utolsó hozzászólásod elég lesz szerintem itt mindenkinek :D
2016. jún. 20. 00:08
 32/52 A kérdező kommentje:

Jó, most ez köcsög volt, kicsit késő van, és holnap vár a munka. Írhatsz, ha annyira akarsz, ez nem az én fórumom, de nem igazán értettem, mire akarsz kilyukadni, azonkívül, hogy neked nem vagyok szimpatikus.

# 29 Ezzel csak magad minősíted, közel sem vagyok 16 éves. Volt randevúm többféle lánnyal is, egy hippivel is, de valahogy nem éreztem a közös pontot. Örülnék neki, ha menne a dolog, de szerintem nem fog. Ha nem így lenne, nem is raktam volna fel ezt a kérdést?

Van aki szerint nem megy: [link]

Vannak érvei is, el lehet olvasni.

2016. jún. 20. 00:17
 33/52 anonim ***** válasza:

arra akartam kilyukadni hogy amíg te ennyire elutasító vagy

"Örülnék neki, ha menne a dolog, de szerintem nem fog. Ha nem így lenne, nem is raktam volna fel ezt a kérdést? "

addig hiába elfogadó a másik ez nem fog menni. pedig akár működhetne.

2016. jún. 20. 00:37
 34/52 anonim ***** válasza:
69%

Nos, a kérdésedben benne is van a válasz. Te magad írod hogy nem tudod magad elképzelni hosszú távon olyannal, aki más fajta zenét hallgat.

Egyébként, nem értem hogy...az Ok hogy a death-black-trash metal zenéket szereted, de attól miért kell lenézően nyilatkozni arról is aki urambocsá' más alműfaját szereti a metalnak? Nem is a zene ízlésed a gond, hanem a stílusod.

Abban sincs igazad hogy a lányok/nők olyan kelendőek lennének a "rocker-metalos" körökben. Értem sem állnak sorban a férfiak, ismerkedni sem nagyon akarnak sem koncerten, sem fesztiválon.

Csak hogy egy kicsit kötekedjek is...elég idegesítő ha á-val írják a metalt. :D

2016. jún. 20. 00:58
 35/52 A kérdező kommentje:

Kezdek belefáradni, ebbe a magyarázom a bizonyítványomban.

1. Ez egy kérdezz-felelelek fórum. Másoknak a személyes tapasztalatára voltam kíváncsi, nem arra, hogy osszák az észt rólam pár sor után.

2. Nem vagyok elutasító, csak rossz tapasztalataim voltak, ne akard megszakértani, hogy velem volt a probléma látatlanban.

3. " miért kell lenézően nyilatkozni arról is aki urambocsá' más alműfaját szereti a metalnak? " úristen, hol írtam én ilyet???

4. " Értem sem állnak sorban a férfiak", hát ha abba belekötsz, hogy á-val írják a metált, akkor nem csodálom. Sok helyen láttam így, nyílván a hevi metál elég furán nézne ki, de metál az elfogadott. Van egy rocker társkereső portál, ahova ha regisztrálnál 1 nap alatt rád írnának 50-en. De tudod mi a baj??? Ott is á-val írják a metált?

5. Ha valakinek van tapasztalata, szívesen meghallgatom, de ne pár bejegyzése alapján ossza az észt rólam, arra nem vagyok kíváncsi, főleg arra nem, hogy leírja, hogy ő mennyire nyílt ember, és én mennyire problémás vagyok, bele vagyok buzulva valamibe (amit az ő nyíltsága nem tud elviselni), de ugyanakkor nem vagyok különc??

6. "Nem tudom elképzelni magam hosszútávon egy olyannal, akit NEM ÉRDEKEL A METÁL ZENE.

" Attól még más zene is érdekelheti. Remélem még nem érettségiztetek magyarból, mert komoly nehézséget okoz egyeseknek az olvasás.

2016. jún. 20. 08:44
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy erre a legjobb példa, az egyik legjobb barátnőm szülei. Apuka 40 éve metálos, az a klasszikus metálos, Pokolgép, Ossian, Metallica, Iron Maiden, stb. Az anyuka meg ezt a sima mainstream zenét hallgatja, ami megy a rádióban, esetleg egy kis jazzt, de ha apuka megy koncertre, akkor anyuka felveszi a fekete pólót, szegecses cuccokat, farmerkabátot és együtt élvezik a koncertet. Minden csak azon múlik, hogy a párod mennyire toleráns és kompromisszumkész.
2016. jún. 20. 08:46
 37/52 anonim ***** válasza:

"főleg arra nem, hogy leírja, hogy ő mennyire nyílt ember, és én mennyire problémás vagyok, bele vagyok buzulva valamibe (amit az ő nyíltsága nem tud elviselni), de ugyanakkor nem vagyok különc?? "

nem a beleb-zulással van bajom hanem a beleb-zulással és ezzel a lekezelő stílussal, de mindegy. :D érdekes, hogy te hozod fel mindig az értelmezést, de ez még mindig nem jutott el hozzád.

és nem, nem vagy különleges/különc, hisz te is mondtad hogy egy egész társaságod van (ahogy van ugyanolyan metálos társaság még az országban, nem is egy), nem te vagy az egyedi hópihe (a beképzeltség sem túl vonzó tulajdonság)

egyébként válaszoltak többen, hogy működhetne. de amíg te azzal jössz, hogy hippi lánnyal randiztál meg belémkötsz, hogy a bmth az metalcore nem metál (amikor csak a buli-koncert közötti különbséget magyaráztam) és rögtön mindenkit az alapján ítélsz meg, hogy milyen zenét hallgat, addig nem fog működni. de nem a lány miatt, hanem miattad.

tök jó példa amúgy amit itt előttem írtak.

2016. jún. 20. 09:38
 38/52 Tom Benko ***** válasza:
Nálunk 12 éve megy, két szép fiúval megtoldva. Hárman nyomjuk a metált, az asszony meg csendesen tűr, nagyon messze van tőle a műfaj.
2016. jún. 20. 09:49
 39/52 anonim ***** válasza:
Hat, en lanykent hiába szeretem a keményebb mufajokat, nincs tarsasagom ahhoz, hogy ilyen koncertekre jarjak pl. Az összes baratnom mainstream zenéket hallgat, amivel nincs baj, elmegyek veluk bulizni, de velem semelyikuk sem jon el septicfleshre pl. :) En inkabb Melodic deatht es doomot hallgatok. Es engem is zavart vmennyire, hogy az eddigi pasijaim nagyon nem ez a stilus voltak. Viszont vannak ennel fontosabb dolgok. Voltam par darkos bulin azert (bar az industrial volt). Na mindegy, hat majd egyszer talan lesz egy hosszuhaju vikingecskem, de nem ez az elsoszamu szempont.
2016. jún. 20. 11:24
 40/52 anonim ***** válasza:

Nem osztottam az észt, semmi bántó szándék nem volt abban amit írtam. Azt sem értem hogy mit is érdekel mások véleménye, ha mindenki torkának nekiugrasz, pedig a válaszolók nagy része semmi rosszat nem írt.

- Azt sem írtam sehol hogy te vagy a sz.ar vagy elutasító.

- Az egyik kommented úgy jött le hogy csak az a zene amit te hallgatsz.

"Persze a mainstream zenéket mindenki szereti nemtől függetlenül: Metallica, AC/DC, Guns 'n' Roses, Edda, Tankcsapda, Black Sabbath.

De én black metál rajongó vagyok: Gorgoroth, Dimmu Borgir, Nargaroth, Behemoth, Darkthrone, Christian Epidemic. És még kismillió zene!!!"

- Köszi, de van párom majd 3 éve, aki szintén szereti a metÁlt, nem szorulok társkeresőrőkre. Egyébként is vicc volt, TE álltál le egyből személyeskedni ennyiből, bezzeg te kikéred magadnak a "megszakértést".

A magyar érettségim 5ös lett anno, nekem nincs is gondom sem a helyesírással, sem az értő olvasással.

De mindegy is, normális stílusban nem lehet veled kommunikálni, részemről ennyi volt. :)

2016. jún. 20. 13:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!