Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker - nem rocker kapcsolat hosszútávon?
Mi a tapasztalatotok, működhet? A metál zene egy férfi dolog, még rock zenét csak-csak meghallgatnak a lányok, de a death-black-thrash metál, grindcore koncertek férfiakkal vannak tele. A metál az háború, a természet a férfiakat kódolta háborúra. Tehát aki egy csajt szeretne, annak bizonyos kompromisszumokba bele kell mennie.
Nem így a lányoknak. Azokra rögtön rászáll mindenki. Ezért gondolom azt, hogy lányoknál biztos nem működik a kapcsolat kívülállókkal, mert annyi rocker közül választhat bármelyik.
Fogadjam el, hogy egyedül maradok, vagy keressek más helyen? Nem tudom elképzelni magam hosszútávon egy olyannal, akit nem érdekel a metál zene.
# 22 szerintem meg azokkal van a baj, akiknek nincsenek meg a rendes olvasási készségei. Írtam én valahol, hogy nem adnék esélyt másnak? Azt is írtam, hogy szeretek más zenéket is (pl. goth, de ott van még az industrial, dark electro, stb.), csak metál az abszolút kedvencem és a szenvedélyem, és a nyaramat metál fesztiválokon töltöm.
HA NEM ADNÉK ESÉLYT MÁSNAK, FEL SEM TETTEM VOLNA A KÉRDÉST!!!???
fuhh... én szeretem a rock/metál zenét (egy részét) de az ilyen 'nagyon metálos' pasikkal pont az a bajom ami rólad is lerí:
- azt hiszed hogy te különlegesebb vagy a zenei ízlésed miatt
- bocs, nincs rá szebb szó, bele vagy b-zulva ebbe az egészbe (kívülről fújod mi milyen alfaj, az ilyenek akár vérre is mennek ha valaki azt mondja a trashre hogy death...)
- be vagy szűkülve. én nagyrészt (pláne régen) rockot hallgatok pl (volt egy időszakom amikor csak jrockot és minden más 'szar' volt, csak én 15 éves voltam akkor :D) de ha elmegyünk egy buliba ugyanúgy ugrálok aviciire mint anno bring me the horizon meg dir en grey vagy papa roach koncerten.
engem borzasztóan zavarna ha a barátom csak 1 féle zenébe lenne beleb-zulva, legyen az rap, metál, diszkó...
Na pl. az ilyen lányokat szeretném elkerülni, mint # 25.
1. Igen. És nem vagyok különleges? Nem bánnám, ha nem lennék különleges, mert az azt jelentené, hogy a metál zene mainstream lenne, és death metál menne a Class.fm-en. Örülnék neki!
2. Persze, hogy belevagyok! Minden rendes férfi bele van buzulva valamibe, legyen az foci, kosárlabda, box, középkor, gyűjtögetős kártyák, autók, motorok, metál zene, fegyverek, stb.
3. Én döntöm el, hogy mit hallgatok, de hallgatok néha mást is. Ez tetszik nekem, ennyi, nincs olyan törvény, hogy mindenre nyitottnak kell lenni, van aki szereti a sóskát, van aki nem. De rád is mondhatnám. Te hallgatsz pl. dark ambient electrot? NEM? Akkor be vagy szűkülve!!!
Aviciire meg nem szeretnék ugrálni. Se Kis Grofóra. Ha hiszed ha nem, van 2 Skrillex album, ami bejön nekem, de Skrillex koncertre nem mennék el, mert nem nekem való a közönség.
hát, szerintem nem vagy :) sok ilyen pasit ismerek, meg több ilyen társaságot.
mindenki bele lehet b-zulva valamibe, de nem mindegy, hogy mennyire és milyen módon.
hát én már csak ilyen nyitott ember vagyok, amellett, hogy élek-halok valamiért, nem nézem le a többi dolgot. ezért is keresnék magam mellé egy nyitott embert, és ezért is nem felelnél meg nekem te. de látod, rögtön támadásnak vetted, pedig csak leírtam, hogy amellett hogy a zenét elfogadnám, ez zavarna.
ja, és a 3. pontban tökéletesen igazoltad a műfajokon vérremenő teóriámat, ráadásul agresszívnak is tűnsz. :D
amúgy mi az, hogy nem neked való a közönség? te az emberek alapján döntöd el, hogy mit szeretsz, hova mész? én is elmegyek bulizni a fekete miniruhámban, a hosszú fekete körmeimmel, a kis tetkónyakláncommal, meg a szegecses táskámmal, vörös hajammal és panda sminkemmel és teljesen jól érzem magam. nem azon akadok fent hogy az összes többi lány színes ruciban barna hajjal pink rúzzsal bulizik. jézus :D ha jól érzem magam, jó nekem, ha tetszik egy zene, elmegyek koncertre és nem másokat bámulok hogy milyenek.
Mondjuk volt réges-régen pár évem amikor csak egy műfajt hallgattam, de aztán rájöttem, hogy a jó szakácsnak is van kedvenc étele, de sokmindent megeszik, ezért hallgatok sokféle zenét, de messze van a pop/diszkó/Szigetes zenétől mind.
Tessék pl. a legutóbbi műfaj, amit felfedeztem magamnak az a Witch House. Ezt itthon kb. 20-30 ember ha ismeri becsléseim szerint. Szerintem ezzel nem vagyok előrébb társkeresésben.
# 27 Na igen, iyen problémák szoktak lennia nőkkel.
Szóval nyitott vagy mindenféle emberre, csak aki valamibe nagyon bele van buzulva, akkor az már nem jó? "nem mindegy, hogy mennyire és milyen módon", hajjaj, és ki dönti el, hogy mennyire? Te? Nekem pl. sok ismerősöm foci rajongó, de nem akadok fent a dolgaikon.
"agresszívnak is tűnsz", egy kicsit az vagyok, azokután amiket ma összeírogattak az emberek. "az a bajom ami rólad is lerí", ezt mintha te írtad volna, ez nem aggresszív? Szerintem igen.
Mellesleg amiket te írtál, azok mainstream rock zenekarok, a BMTH pedig metalcore. Mi metál fanok egy külön közösség vagyunk, ez a jó benne, és nem ilyeneket hallgatunk. Ez nem elitizmus, de a legtöbb embernek elég téves elképzelése van a metálról.
A normál zenés szórakozóhelyeken pont fordított a helyzet, mint amit írsz: nem én nézek ki másokat, hanem mások néznek ki engem, és ez zavar. Egyszer voltam Metalcore koncerten, akkor is kissebbséginek éreztem magam a sok baseball sapkás, hardcore dancinges között. Ennyi.
Amúgy meg több hangszeren is játszok, és mi zenészek, az ajánlásokat más zenészektől szeretjük. Ennyi. Ez valamelyest már elitizmus, de az orvos sem a jogásztól kér gyógyszerreceptet.
Amúgy meg mi az, hogy különleges? Az az, hogy nem rendeltetésszerű, eltérő. Azzal, hogy azt állítod rólam, hogy bele vagyok buzulva valamibe, már elismered, hogy különleges vagyok.
Szóval legalább magaddal ne mondjál ellent, ha már hozzászólsz. De inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!