Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sracok 27 evesen milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok 27 evesen milyen eletetek van? Baratno, hazassag, munka, suli, kocsi, stb?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 10:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%

"

- Az albit felmondtuk, mert a csajnak nem tetszett a függöny meg a polcok

- Lett kocsi, én fizetem a részleteit, de a csajom már magától vezeti is

- Házasság?? Nemrég derült ki, hogy kihez ment folyton a csajom az új kocsival..." :DDDDD

2016. júl. 6. 09:00
 22/33 anonim ***** válasza:
87%

Az életem teljesen tönkre van.

Van egy nagyon komoly betegségem, gyerekkori eredetű, amiből később több betegségem is kialakult.

Ez a későbbi életemre teljesen hatással volt.

Többször felvetődött a leszázalékolás(huszonévesként ??? ), de nem mentem bele.

majd több autóbalesetem is volt, és mire a vizsgálatok végére értem, kb 15 fajta betegséget állapítottak meg.

Hivatalosan nem dolgozhatok szinte semmit.

Max földeken kapálni mehetek, vagy paprikát szedni.

Mindez huszonéves éveim végére.

Semmit sem tudtam elérni az életben, kettő biciklim van, egy 30 és egy 20 éves bicikli, amit néha szerelni és takarítani szoktam, hogy legalább ezek szépek legyenek, ha másom nincs.

Még az ismerőseim is elhanyagoltak, családomon kívül senkim nincs.

Ilyen életkilátásokkal nem tudom mi lesz ezután, de valami azt súgja, nagy társadalmi életem nem lesz.

2016. júl. 6. 11:10
 23/33 anonim ***** válasza:
34%

Elolvastam a hozzászólásokat, kb. ez az itteni színvonal tényleg 26-28-29 éves korban.

MOST:

- barátnőm volt majdnem 7 éven át, de besikerült egy helybeli munka és így terhes lett a távkapcsolat, ezért szakítottam vele

- vettem egy autót, egy szar szuzukit de fél év után eladtam mert semmi szükségem nem volt rá és amugy is ciki szuzukival mutatkozni, lejáratom vele magam

- a meló, ami meghatározta a fenti 2 dolgot, az most is tart de mivel a szüleimmel élek, így a tűrhető fizum 90%-át félreteszem, de egyenlőre nincs vele célom, csak jó tudni hogy ott van, hozzáférhetek ha az élet közbeszól (barátnő, új kocsi, távolabbi munka és albérlet, nyaralás..)

- számítógépes játék-függő vagyok, munka utáni kikapcsolódásnak fogom fel, meg unaloműzésnek

- diplomás végzettségem van 2014 óta

- 27 éves leszek még ezen a héten

JÖVŐ:

- akarok egy barátnőt, próbálkozok de kevés sikerrel

- házasság kizárt :D nem vagyok akkora ökör, még mit nem, főleg azok után amiket a nők a mai világban művelnek!

Csak a jóba akarnak beleülni, semmiért se tenni maguk erejéből: kocsi, ház, pénz....sok idióta ezeket keresi

- sulit nem, tanultam eleget

- munka:amibe dolgozom abba nincs fejlődési lehetőség, ezért továbbállok, de szeretnék még x év munkatapasztalatot hogy kapósabb legyek

- kocsi majd később ha több szükségem lesz rá

stb: lakásban gondolkozom valami városban, az önálló életet csak így lehet elkezdeni, jelenleg szülőkkel élek.

2016. júl. 6. 11:20
 24/33 anonim ***** válasza:
Most 32 vagyok, de lényegében nem sok minden változott. Van egy lakás kiadva, egy öreg kocsi, akkoriban nem volt barátnő. Most mintha lenne, de nem 100-as.
2016. júl. 27. 10:29
 25/33 anonim ***** válasza:
74%

Nő vagyok, 27, bocsi hogy írok :D

Csak szeretnék gratulálni, hogy ilyen sok mindent értetek el :) És ne aggódjatok a csajok miatt :)

Azon meg kifejezetten meglepődtem, hogy mennyire pasi van, aki nem akar gyereket :) Élvezzétek csak az életet, én is ugyanígy gondolkodom :) További sok sikert nektek :)

2016. júl. 27. 11:11
 26/33 anonim ***** válasza:

Azért ezt elég szomorú olvasni így szingli 24 éves nőként. Persze gondolom az nem jár ide, aki sikeres.

Kíváncsi vagyok mi hogy állunk, felteszek egy kérdést én is.

2016. júl. 27. 12:07
 27/33 anonim ***** válasza:
20%
#26 mégis mi a szomorú benne? aZ, hogy a semmire, a kiszámíthatatlan jövőre nem akarunk bnőt meg gyereket mint a c**gányok? Az inkább dicsérendő lenne, hogy nem cseszünk szét egy életet önzőségből.
2016. júl. 27. 12:11
 28/33 anonim ***** válasza:
84%
28 évesen nőként egyedűl vettem egy kis házikót, nehéz munka árán. Radikálisan elhatároltam magam a fiúktól( csak semmi komoly). Egy darabig jó volt ez, milyen vagány voltam. Ahan csak ez 2 év után már nem jó. És akkor megismerkedtem a férjemmel. Azóta gyerekünk is van. Soha nem gondoltam volna, hogy én majd háziasszony leszek, ultranomád amazonként.
2016. júl. 27. 12:35
 29/33 anonim ***** válasza:
94%

Miért ciki Suzukival járni?

Én 27 leszek,van egy Mazda 6osom,Sori Tecnikuskent dolgozok,fizetesem átlag feletti,szülőkkel élek még,és nincs barátnő most!

2016. júl. 27. 13:12
 30/33 anonim ***** válasza:
95%

27vagyok.

Most keszulok megkerni a baratnom kezet, jovore elszeretnem venni, utana pedig gyerekeket szeretnèk.

Egyutt elunk masfel eve

2016. aug. 13. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!