Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok 27 evesen milyen eletetek van? Baratno, hazassag, munka, suli, kocsi, stb?
28 vagyok ugyan, de csak egy-két hónapja. :P
Munka van és kb 8 éve külön élek a szüleimtől, de most visszaköltözöm, mert nem tudtam egy petákot sem félretenni és amúgy is... minek tartsak egyedül fenn egy lakást, ha nincs család, gyerek, barátnő?
Mérnök vagyok, szóval egyetemet végeztem; autóm pedig nincs (ilyen fizetések mellett nem is lesz még egy jó darabig).
Én 22 vagyok. Ha érdekel:
Autószerelőként dolgozok, 2 szakmám van.
Nem rég lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak.
Szülők elváltak, édesanyámmal élek. Apámat nem ismerem.
Mivel nincs kivel tervezni, ezért most önmagammal törődök.
Nem rég vettem egy Dodge Stratust.
Ha lesz kiért, akkor összehozok majd egy lakást is.
Én is mérnök vagyok, de a lakás és kocsi fenntartásával nincs gondom. Egyedül élet, szexkapcsolataim vannak.
Mellette még egy másik iskolát végzek.
Nagyon jól érzem magam :)
én 2 évvel több vagyok a 27-nél
-munka (és a fizetés) oké,
-már lakás is van
....csajom akkor lenne ha az előző két dolog helyett arra szántam volna az időmet
29.éves
Barátnő van(pont olyan amilyennek lennie kell),házasság minek?
Jól fizető meló plusz folyamatban saját cég,kocsi egy 13 éves gyönyörű SAAB,amit folyamatosan szervízelek,
Lakás van,gyereket soha nem akarunk,élvezzük az életet nagykanállal,heti 4 edzés,képzem magam tovább,fejlesztem szakmai tudásom és soft skilleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!