Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok 25 évesen milyen életetek van? Tanulás, munka, barátnő, , lakás, kocsi, stb? 25f
Munka,
kertes ház (vidéken 30km-re BP-től),
feleség (28 éves, dolgozik),
3 kutya:),
tömegközlekedés: tökéletesen megfelel mindkettőnknek. Nincs jogsija egyikünknek sem. Nem is akarunk.
25/F
egyenlőre nem túl fényes... sajnos még a ranglétra alján vagyok, de legalább jó helyen, bár a fizetés kevés! mellette folyamatosan képzem magam, hogy jobb állásom legyen. barátnő már sok éve nincs, időm se lenne rá! a kocsit egyenlőre feleslegesnek tartom, szóval nem is kellene, lakásom van.
26F
Én a 25 éves barátomról tudok nyilatkozni:
Idén végzett jogon, állandó munkája még nincs és tanulás miatt nem is lehetett. Barátnője van, én :) (23 éves egyetemista lány) , albérlete van amit eddig a szülei fizettek, de már hamarosan magának fogja. Kocsija nincs és a közeljövőben nem is akar, nem is lehetne.
A 25 éves báttyám:
A nagymamánkkal lakik, öreg és ezért segít neki. Pár hónapja nincs barátnője. Kocsija nincs, jelenleg nem akar. Diplomás informatikus, van munkája, jó a fizetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!