Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó lányt hogy hódítsak meg?
Totál ugyanaz a helyzet nálam is, mint a kedves #4-es válaszolónál. Csinosnak, szépnek szoktak tartani, de én nem mindig tudom így érezni. Ha pedig valaki igazán bejön, akkor előjön bennem az iszonyatos megfelelni akarás, teljesen rágörcsölök mindenre, ami a férfi közelében történik, még kevesebb önbizalmam lesz, stb. Egyszóval annak, aki számomra is vonzó, és aki közeledésének én is nagyon örülnék, azzal még félénkebb és távolságtartóbb leszek - nyilván saját káromra is. Ilyenkor nagy megértésre, sok türelemre és nyitottságra, közeledésre van/lenne szükségem a pasitól. Ha ő tesz lépéseket felém, és el tudja érni a bókjaival, hozzáállásával, hogy képes legyek elhinni, hogy számára megfelelek és tetszem neki, akkor merek elkezdeni nyitni én is. Eleinte alig merem önmagamat adni, de egy idő után, ha tényleg türelmes, és kedvesen közeledik mindig, minél gyakrabban, és tényleg érzem részéről az elfogadást, kedvelést, vonzalmat, akkor nekem is egyre könnyebb lesz, és simán össze is jöhetünk.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!