Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire vagytok türelmesek egy visszahúzódó nővel?
Figyelt kérdés
Például nagyon tetszik nektek valaki,de csöndes,visszahúzódó,nehezen nyílik meg. Az ismerőseitől tudjátok,hogy amúgy milyen,csak idő kell neki,hogy feloldódjon. Hagyjátok inkább vagy türelmesek vagytok?2016. jan. 31. 13:01
1/10 anonim válasza:
Nos, csak a saját nézőpontomból tudok kiindulni és más nevében nem tudok nyilatkozni mert ez mindenkinél egyéni, hogy mennyire türelmes. Az a helyzet, hogy én szintén visszahúzódó vagyok és idő kell, hogy gondtalanul tudjak a másikkal beszélgetni így nem okozna nálam ez gondot, és türelmes lennék vele. Egyetlen hátránya ennek, hogyha mind a ketten nagyon visszahúzódóak az ismerkedésnél akkor könnyedén juthatnak arra a következtetésre a felek, hogy nem is érdeklik a másikat azért elhidegülhet vagy megszakadhat a kapcsolat mert akit nem érdeklünk azzal általában úgy van az ember, hogy minek törje magát és minek keresse a másikat.
2/10 Blade Bone válasza:
Én szoktam várni, ha ad olyan visszajelzéseket és elég beszédes vagyok, szóval nem hagynám. :)
3/10 anonim válasza:
Ha bármi jelét adja, hogy én is tetszem neki, akkor türelmes vagyok. Ha semmi visszajelzést nem kapok tőle, akkor hagyom a francba.
4/10 anonim válasza:
várnék rá,megéri mert olyanok tényleg tudnak szeretni
5/10 anonim válasza:
Ha bármi jelét adja, hogy én is tetszem neki, akkor türelmes vagyok. Ha semmi visszajelzést nem kapok tőle, akkor hagyom a francba.
7/10 anonim válasza:
Én tartanék töle hogy a kapcsolatban is visszahúzódó lenne. Tehát inkább hagyom..
8/10 Titusztitusz válasza:
Ha "van kiért" türelmesnek lenni, akkor én az szoktam lenni, de ha nem érdekel különösebben a hölgy, vagy legalábbis "annyit nem ér meg", akkor hagyni szoktam az ilyet a csudába...
9/10 anonim válasza:
Ahogy az #5-ös is írta, ha nincs egyáltalán visszajelzés, akkor hagyom a dolgot, nem húzom sem a hölgy sem az én időmet.
10/10 anonim válasza:
Az a gond, hogy engem is kell, hogy ő húzzon. Ha valaki olyan, mint a fal az nem indít be. Szóval valaki kell, hogy jöjjön belőle, ami hív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!