Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó lányt hogy hódítsak meg?
Figyelt kérdés
Heló. Van egy lány akivel egy suliba járok, és látásból ismerem. Nah már most ő elég visszafogottnak tűnik, és többek között ez is megfogott benne. A lényegre térve, arra lennék kíváncsi, hogy hogy menjek oda hozzá(nem azért kérdem mert nem merek oda menni, hanem félek, hogy ha letámadom, akkor megijed vagy valami). Tehát, akkor röviden, ha félénk a lány, akkor nyomulhatok, vagy keltsem azt a látszatot, hogy csak ismerkedni/barátkozni akarok? Köszi a válaszokat, ha lehet akkor félénk lányok is írjanak:)
én 19
a lány 16
2009. dec. 28. 17:18
1/10 anonim válasza:
Szia, hát amit írtál, hogy először csak úgy csinálsz mintha ismerkedni, barátkozni szeretnél, az szerintem jó ötlet :D Mert ha meg letámadod, lehet tényleg megijed és lekoptat, annak ellenére, h lehet, h tetszel neki :D Én is ilyen voltam régen, pár éve :D Vagy esetleg msn-re vedd fel, de majd csak azután, h élőben beszéltek, szerintem. Na, remélem tudtam segíteni:D
szio
17/L
2009. dec. 28. 17:34
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat:) azt hiszem 89%-od elég meggyőző. Am annyit még ha megkérdezhetek, hogy ha barátként kezdem vele az ismerkedést és elkönyvel barátnak, akkor nem lesz nehezebb meghódítani?
2009. dec. 28. 17:45
3/10 anonim válasza:
Szerintem az attól függ, h tetszel-e neki :) Kis idővel ezt úgy is látni fogod rajta, mert az elején lehet, h amúgy is zavarban lesz.. De hát ez attól is függ, hogy mennyire visszahúzódó. Na, szóval szerintem úgy csináld, ahogy írtad, és sok sikert :))
2009. dec. 28. 18:03
4/10 anonim válasza:
Szia! 16 éves lány vagyok, és én is a félénkebb kategóriába tartozok:) 15 évesen volt először batárom, aki csak másfél év után tudott"megszerezni". Eleinte nagyon tetszett nekem, de ő észre sem vett (én legalábbis azt hittem). Majd letettem a dologról. Hónapokra rá, elég durván elkezdett nyomulni. És ekkor én pont a nyomulás miatt, ami nagyon zavart, azt mondtam neki, hogy először scak ismerkedjünk. Találkozgattunk, de ő már az első találkozáskor szorosan megölelt, le akart tapizni stb, és ez elijesztett, nemet mondtam neki. Rá egy másfél évre sms-eztünk majd összejöttünk, mert már nem nyomult annyira, és teljesen máshogy közelített hozzám. Miután összejöttünk. Na szóval a hosszú regény igazából csak annyit jelent, hogy ne nyomulj, ismerkedj csak vele, legyél vele kedves. Mert a rámenőség kicsit ijesztő, taszító az ilyen lányoknál. Remélem tudtam segíteni és bocsi a kisregényért:) 16L
2009. dec. 28. 18:06
5/10 anonim válasza:
ja és nem, nem lesz nehezebb ha elkönyvel barátnak, sőt könnyebb lesz, mert ha amúgy is tetszel neki, akkor sokkal szivesebben jár majd veled úgy, hogy már ismeritek egymást, és tudja , és nem támadtad le egyből. :) És ha tetszel neki, akkor azt érezni fogod, és nem fog ez az ismerkedés olyan sokáig elhúzódni, hogy olyan szintű barátnak elkönyveljen. :) előző voltam.
2009. dec. 28. 18:08
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettők válaszát:):) Akkor türelmes leszek és barátkozósan kezdem:) köszi még egyszer. puszi
2009. dec. 28. 18:12
7/10 anonim válasza:
18:06,18:07 vagyok. Szívesen, és majd írd már meg légyszíves, hogy mi lett, én drukkolok:P Puszi, sok sikert! :)
2009. dec. 28. 18:27
8/10 anonim válasza:
Első vagyok. Egyetértek a 18:06-ossal. És majd én is kíváncsi leszek a fejleményekre :P sok sikert még egyszer ^^
2009. dec. 28. 19:42
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a jó kívánságokat:) Ha lesz valami szólok.
2009. dec. 28. 20:42
10/10 anonim válasza:
Hivd el valahova,ha nem jon az se baj,akkor mellete kelsd fel a figyelmed.De ne add a nagyfiut,mert akkor attol fog megilyedni.Kedveskedj neki fizess neki egy uditot v ilyesmi.Es ha eljonn veled setelni(inkabb este),akkor ha felenk jobb lesz ha megmondod neki h tetszik neked,es h szeretnel vele lenni stb.(ha nem lenne felenk akkor konnyebb lenne,mert egyszeruen megtenne 1 csok).Szerintem ugyse fogja azonnal mondani h osszejohetunk v ilyesmi,csak h probalkozhatunk v ilyesmi,es akkor mar kozeledhetsz fele a csokkal.Ha bejon akkor nyert ugy.Sok szerencset!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!