Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű ötvenes pasit hogyan hódítsak meg?
Nem tudom biztosan van-e esélyem nála...(Én 37 leszek)
A legrövidebb út az egyenes,tudom. De ha személyesen nem merem akkor telefonon szerintetek meg lehet azt kérdezni, hogy volna-e kedve találkozni velem, mert szeretném megismerni?
Lehet, dob egy hátast és nem tud mit mondani. Vagy kapásból nemet. Vagy igent mondhat rá, de lehet, hogy csak a kiváncsiság hajtja. A randi meg kínos lehet.
Amúgy nem vagyok ronda, sokaknak tetszem - és úgy sejtem neki is.Minden jobb lenne, ha több önbizalmam lenne. De ez van.
A másik ötletem, hogy NlCafén képeslapot küldök neki....
Két ember között a legrövidebb út egy mosoly.
Szerintem ne komplikáld túl! Felnött emberek vagytok! Talalkozzatok!
Ird neki azt amit egyszer nekem irt egy nö:
Mit szólnál egy kávéhoz?
A többi meg jön magátol
(Egy férfi a korosztályból)
A 4.kommentre: nem mindenki ilyen "lényegretörő". Én a nő-férfi kapcsolatot érzelmi oldalról közelítem meg: érdekel, tetszik, de vannak korlátok és persze mindent a maga idejében.
5. komment: köszönöm!-amúgy nem tegeződünk a kiszemeltemmel és csak ritkán láthatom, de attól még ez a tanács használható és egyszerű!:)
utolós kommenthez: honnan veszed, hogy egy ötvenes férfi már "nem működik" szexuálisan? Egy egészséges férfi még 80 évesen is potens lehet! Én így tudom.
Majd meglátod...de azért biztonság kedvéért tarts magadnál egy doboz viagrát, hátha pont akkor ogy el neki amikor kéne...!
Mindenesetre a gyógyfürdőbérletnek tuti örülni fog...! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!