Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsak meg egy bizonyos lányt? Mit akarhat? Lent részletezem.
De én szenvedni szeretnék :)Szerintem érte megéri.
Ne légy ilyen lehangoló.Legalább megpróbálom.Ha minden nehézségnél feladtam volna, akk most nem tudnék tükörbe nézni.A küzdelem jó.Utána, persze csak ha győz, az ember tudja értékelni azt, amit megszerzett.A könnyűvérű lányokat senki sem értékeli.Végre megismertem egy olyan lányt, akit tudnék szeretni...nem adom fel, csak mert nem adta be elsőre a derekát.
Na ez az ami sok pasiból hiányzik:)
Én azt mondom, hajrá, de ( ez lehet elsőre viccesen hangzik)
Biztos vagy benne, hogy tetszel neki, mert ha csak szórakozni akar veled..
Én azt mondom, hogy mondd meg neki, hogy mit érzel valami romantikus helyen, pl. víz partjánál, este :)
hűha... kicsit igaza van mind a két előttemszólónak (nem az ásósra gondolok)
én is hasonló helyzetben vagyok...:) elég jó érzés, egészen addig, amíg nem dől el h mi lesz. Csak addig érdekes a dolog, utána átmegy megszokássá vagy csalódsz...
Ütős dolgot szeretnél... hm... Te ismered Te tudod mi történt már meg vele... próbáld olyan élményben részesíteni amit először él át... Nem a szexre gondolok! Szerintem az bejönne és maradandó is lenne/lennél :)
szia
Hány éves vagy?
Ez nagyon jó ötletnek tűnik :)
am 18 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!