Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » De most komolyan férfiak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De most komolyan férfiak, ha tényleg szerelmes valaki, inkább a focit választja a nő helyett?

Figyelt kérdés
2016. jún. 16. 00:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy még szeret, még hagyni kell szórakozni is
2016. jún. 16. 00:16
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
sose választanék mást a nő helyett,pláne nem focit.
2016. jún. 16. 00:18
 3/14 Noren1989 ***** válasza:
82%

Nem szeretem a focit, de ha szeretném, akkor néha beleférne, hogy a nő helyett azt választom.

26/F

2016. jún. 16. 00:22
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha te választásnak érzed,mert nézi az EB-t,nagy bajok vannak nyak fölött nálad.
2016. jún. 16. 00:27
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
2-0!!!
2016. jún. 16. 00:28
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Azért nincs az év összes napján EB meccs, főleg nem magyar EB meccs. Történelmet írunk és te ezt akarod elvenni tőle? Ahelyett, hogy együtt néznétek..
2016. jún. 16. 06:33
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

Én nem szeretem a focit, de ez akkor is ostoba hozzáállás. Ha tudni akarod: igen. Vannak olyan hosszabb-rövidebb alkalmak, amikor a szerelmem helyett "más választok", netezek, olvasok, játszok, elmegyek a haverokkal valahova stb. Ahogy az normális.

A focinézést efféle választásként felfogni aljas, önző és buta dolog.

2016. jún. 16. 08:17
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Az én barátom nem hajlandó leülni megnézni az EB-t velem. Nem szoktam focit nézni, egyedül a VB-ket és EB-ket.

Ha már nem nézed vele, hagyd, hogy nézze, ne szekáld emiatt. Nincs mindig EB, magyarok meg pláne nincsenek mindig EB-n...

26L

2016. jún. 16. 10:12
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha szülinapod van, esetleg vészhelyzet(valakid kórházba került vagy csak szimplán ki vagy készülve) akkor elég nagy szemétség, hogy nem veled volt, mikor kellett volna.

Amúgy szimplán más szórakozást választott, ez simán belefér néha, nem csak rád lehet igénye.

2016. jún. 16. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, előfordulhat. Ha pedig a nő szerelmes, nem akad fönn ezen
2016. jún. 16. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!