Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De most komolyan férfiak, ha tényleg szerelmes valaki, inkább a focit választja a nő helyett?
Nem szeretem a focit, de ha szeretném, akkor néha beleférne, hogy a nő helyett azt választom.
26/F
Én nem szeretem a focit, de ez akkor is ostoba hozzáállás. Ha tudni akarod: igen. Vannak olyan hosszabb-rövidebb alkalmak, amikor a szerelmem helyett "más választok", netezek, olvasok, játszok, elmegyek a haverokkal valahova stb. Ahogy az normális.
A focinézést efféle választásként felfogni aljas, önző és buta dolog.
Az én barátom nem hajlandó leülni megnézni az EB-t velem. Nem szoktam focit nézni, egyedül a VB-ket és EB-ket.
Ha már nem nézed vele, hagyd, hogy nézze, ne szekáld emiatt. Nincs mindig EB, magyarok meg pláne nincsenek mindig EB-n...
26L
Ha szülinapod van, esetleg vészhelyzet(valakid kórházba került vagy csak szimplán ki vagy készülve) akkor elég nagy szemétség, hogy nem veled volt, mikor kellett volna.
Amúgy szimplán más szórakozást választott, ez simán belefér néha, nem csak rád lehet igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!