Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mibe különbözik egy nős férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibe különbözik egy nős férfi viselkedése, egy egyedülálló pasi közeledésétől?

Figyelt kérdés
Van különbség közötte?

2016. jún. 14. 19:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

"Egyszer majd összetalálkozol egy nővel, aki herélőkéssel jár." Nagyon agresszív csajszi vagy :)

"Akkor majd tekergetheted előtte a jegygyűrűdet kegyelemért könyörögve. :)" Agressziód csak szavakban, vagy tettekben is megnyilvánul?

"Apró hazugság lesz részéről, bocsáss majd meg neki! Sajnos nem látod, hogy emberileg mekkora mocsok vagy." nem csak agresszív csaj vagy, de még bunkó is, gratulálók!

"Elfelejtetted mondani, hogy miközben a nőnek a nemlétező feleségedet mocskolod (neked ez bocsánatos bűn, amúgy meg egy igazi férfi ezért lapáttal ütne agyon)." Nem mocskolok senkit, sőt azt sem állítom, hogy házas lennék, csak rajtam van a gyűrű és ez elég! (Mi van? Nem értem a lapátos palis szöveged, ha nem verem a nőket nem vagyok férfi?)

"Nekem tőled hánynom kell, de elfogadom, hogy az éjszakai pillangók bravóznak neked." Nyugi nem szedek fel bunkó, tahó, taplógomba nőket, így nem fogunk összegabalyodni sem :)

2016. jún. 15. 09:41
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

"Melyik nő ne szeretne vonzó, visszautasíthatatlan, értékes nő lenni?"

Elég szomorú, ha egy nő attól érzi magát értékesnek, ha egy nős pasi döngeti... Én a magam részéről attól érzem magam annak, mert olyan társam van, aki nem szelektálta ki a lényemből a szexuális vonatkozásokat, hanem teljes egészében kellek neki: a testem mellett a szellemiségem, az értékrendem, a személyiségem, az életem. Én attól, ha valaki úgy viszonyulna hozzám, hogy "kellesz, de csak egy-két éjszakára, a többi részed tartsd meg magadnak", pont nem érezném magam értékesnek. Ha egy férfi azért bókol, hogy megkapjon, nem hiszem magam vonzónak. Attól érzem magam vonzónak, ha a párom bókol, aki bármikor megkaphat, tehát nem a hátsó szándék vezérli. Visszautasíthatatlanság? Szerintem minden épeszű felnőtt ember tisztában van azzal, hogy nem lehet mindenkinek az esete. Abban semmi kihívás nincs, ha lehetek 125. a sorban egy nős pasi ágyában. Ha senkit nem tud visszautasítani, akkor ebben semmi extra nincs. Számomra sokkal nagyobb önbizalmat ad, hogy a társam a világ összes nője közül épp engem választott és újra ezt tenné.

Kissé túlértékeled azt, amit nyújtasz a nők számára. Ez csak nagyon-nagyon alacsony önértékelésű nőknek elég és nekik is csak rövid ideig kielégítő. Majd ha tartós kapcsolatban éveken keresztül képes leszel boldoggá tenni EGY nőt: na az már valami!

2016. jún. 15. 10:16
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

#11 Hála istennek mi tényleg soha nem fogunk összegabalyodni, ugyanis amint meglátnám rajtad a gyűrűt nálam már mehetnél is a pöcegödörbe. Az a baj veled, hogy gerinced nincs, ráadásul rombolod a férjek megítélést. De ehhez már te túl ostoba és amorális vagy, hogy megértsd.

Igen, agresszív vagyok a gusztustalan férgekkel szemben, nem véletlen, hogy velem nem mernél találkozni. Menj, szedd fel a részeg krvákat hazugsággal este, ennyi telik tőled, találd meg a foltodat. Te soha nem voltál, nem vagy és nem is leszel férfi. Ez van, így jártál, ezt dobta neked a sorsod. Légy üdvözölve az örök lúzerek világában. Amúgy meg imádkozz, hogy hamarabb meghalj, mint az anyád, legalább lesz valaki, aki tisztességgel elkapar. Gyűrűstül!

2016. jún. 15. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!