Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptam egy üzenetet, mely szerint a párom megcsal. Mit tennétek a helyemben?
Vajon ki lehet ez az ismeretlen "jóakaró"? Ha olyan valaki, aki a te érdekedet tartja szem előtt és ismer/ismered, miért nem a saját neve alatt szól? Ha olyan valaki, aki a párodat akarja bemártani, akkor ugyan mivel támasztja alá ezt a vádaskodást, mi oka lehet rá?
A párodat te ismered.
Ha én lennék a helyedben, az én páromról lenne szó, akkor nem is kérdés, hogy megbeszélném a párommal, hogy ki lehet ez a rosszakarója.
Én biztos megmutatnám a páromnak ahelyett, hogy bármilyen kombinálásba kezdenék.
Nem tudom, hogy tartalmazott-e konkrétumokat az üzenet, de én még azt is simán el tudom képzelni, hogy valami megkeseredett figura vadidegeneknek küldözget ilyen üzeneteket, minden alap nélkül. Simán lehet, hogy valaki tényleg bosszút akar állni, mondjuk egy ex, aki nem nézi jó szemmel, hogy a volt párja úgy kapcsolatban van.
Szóval a bizalmam minimálisan függene az üzenet tartalmától is, tehát ha konkrétumokat írnának benne, akkor esetleg elgondolkodnék rajta, de ha csak annyit, hogy "megcsal a párod", akkor azt kb. annyira venném komolyan, mint "nyertél százmilliót" típusú spameket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!