Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek működhet ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Nyolc hónapja ismerjük egymást, abból fél év többé-kevésbé "olyan" volt. Iszonyatosan vonzódtunk egymáshoz kezdettől, kb mint a mágnes meg a százas szög. Nem volt könnyű menet, kijelentette hogy nem akar tőlem semmit, még össze is jött egy időre egy lánnyal, aztán mégis dobta, közben pedig akárhányszor próbálta valamelyikünk elfelejteni a másikat, mindig az lett a vége hogy szétszedtük egymást. Kb három hete bejelentette, pont amikor a végleges leszakadást fontolgattam, hogy hülye volt, valójában december óta szerelmes belém, de nem jött rá hogy az, engem akar örökre, legyünk együtt.

Egy részről iszonyatosan boldog vagyok, érzem hogy komolyan gondolja és látom is rajta a dolgot. Viszont. Vannak közöttünk különbségek, amikről még szerelmesen is muszáj vagyok józanul gondolkodni. Egy az hogy én vagyok az idősebb (25-29, állítása szerint ezért nem mert kapcsolatot velem), amúgy ő néz ki idősebbnek közülünk. Szinte mindenről azonosan gondolkodunk, egyforma az ízlésünk, az érdeklődési körünk. De nekem főiskolai végzettségem van és öt éve állandó munkahelyem amit szeretek, ő még a középiskolát se végezte el és alkalmi munkákat vállal, főleg nyáron. Sose dohányoztam, ő elég masszívan. Sok terve van, de láthatóan nem tesz semmit hogy megvalósítsa őket. Nekem van saját lakásom, ő a szüleivel él, beszélek és tanulok idegen nyelveket, ő egyet sem. Nekem két komoly, többéves kapcsolatom volt eddig (mással még csók se). Saját bevallása szerint neki több mint húsz, arra nem is tudott válaszolni hogy pontosan hány lány, és egyik se hosszabb pár hónapnál. Félek hogy később, ha elszállt az első öröm, gondjaink lehetnek ebből :/ Másfelől meg ugyanolyan a fizikai vonzalom közöttünk mint az elején, ha nem jobb. Jó néhány pasit utasítottam el a nyolc hónap alatt, akikkel LOGIKUSAN nézve ezerszer jobban jártam volna, meg tetszettek is, de egyszerűen nem ment, nekem csak ő kell. Szerintetek megér egy próbát?

2016. máj. 25. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Aruld mar el nekem hogy ha sajat bevallasod szerint ertelmes, diplomas no vagy, tudasra vagyo, nyelveket tanulo, aki megis mi kozod lehet szellemileg egy meg szakmunkasnak sem mondhato prolihoz, aki minden cel nelkul teng-leng anyuci hazaban dohanyozgatva neha dolgozgatva? Ertem en, testi vagy. De barmibe lefogadom, hogy ha a testi vagyaid kielegultek vele szemben, akkor egy olyan nonek amilyennek leirtad magad egy ilyen igenyszintu proli nem lesz az ertelmi parja, csak most nem tudsz logikusan gondolkodni mert o volt a nagy elerhetetlen tiltott gyumolcs ami vegre ugy nez ki hogy a kezedbe log.
2016. máj. 25. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Neked kell eldöntened h mi fér bele és mi nem... minden kapcsolatban vannak problémák és minden kapcsolattal vállalod a rizikót, hiszen nem lehet tudni mi a vége.

De amúgy meg vele kellene leülnöd és megbeszélni ezeket a dolgokat, hiszen addig nem fog változni semmi.

Elmondhatod neki a félelmeidet és azt is ami zavar. Egy kapcsolat bizalmon és kompromisszumon alapul... ha ez nincs meg, akkor az egésznek semmi értelme.

2016. máj. 25. 21:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Ó, a bizalom az megvan, meg nem a semmiért vártam rá fél évet :) Nehéz ezt megmagyarázni, de úgy vonzódom hozzá mint még senkihez azelőtt, és képtelen vagyok elengedni. Az a helyzet hogy ezeket a dolgokat nem szívesen hozom szóba azért, pláne a nyelvtudást meg ilyeneket, nem akarom hogy előítéletesnek tűnjek. Tényleg nagyon tetszik nekem, de van bennem annyi józanság hogy ne veszítsem el a fejem. Csak annyi, hogy működhet így szerintetek? Köszi az eddigi válaszokat ^^
2016. máj. 25. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem kötném össze az életemet egy ilyen partnerrel. Sok kellemetlenséged lehet még belőle.
2016. máj. 25. 22:15
 5/7 Fish1 ***** válasza:

Szerintem jelen állapotban nem lesz működőképes, azok miatt, amiket felsoroltál, hogy nem tetszik benne.

Ha eltelik pár év, és változik, akkor lehet, hogy működhet. Egy embert megváltoztatni nem tudsz és nem is lehet.

2016. máj. 26. 04:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem tetszik :$ Mondja is folyton hogy fura hogy nem zavar pla dohányzás, mert sok barátnője meg akarta változtatni, meg háborogtak hogy túl sok csaja volt már, engem még ez is vonz benne valahogy :D Amúgy az egy dolog, hogy van diplomám meg dolgozok, mert nyilván meg kell élni valamiből... de ez csak a felszín, nem én vagyok igazán. Aki én vagyok, az még mindig bakancsban jár fesztiválozni meg koncertekre, elég sajátos felfogása van, és nagyjából fütyül azokra, akik meg akarják mondani, hogy mit "kell" csinálni az embernek különböző életszakaszokban. Alapból elég öntörvényű vagyok és lázadó, és ez az énem, a valódi, nagyon közel áll az övéhez. A többi dolog amit kiemeltem, ezért is tűnnek olyan jelentéktelennek. Oké, kell fizetni valamiből a számlákat, de nem egy számlafizetésre beállított gép vagyok :/ Szóval ezért kérdeztem. Köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 26. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a tanultsága jobban érdekel, mint a személyisége az nehéz.... Attól mert nem annyira tanult, mint te, valószínüleg nem hülye. Lehet, hogy ő tényleg csak dolgozni szeretne... arról meg esetleg tudnál vele beszélni, hogy inkább próbáljon meg évesbe elhelyezkedni és ne csak szezonos munkákat nézzen. Viszont ha mindig van valami meló, szerintem akkor sincs gond, hiszen a szezonos melók sokkal jobban fizetnek... Nem hiszem, hogy lenne olyan dolog, amit ne lehetne megbeszélni.
2016. máj. 26. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!